Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

m, ale starałam się spać ile wlezie.
Ja z pytaniem, wczoraj robilam wyniki i w morfologii mam jedna jednostke podwyzszona:
RDW-CV 14,5 % 11,7 14,4 H
W Czechach w ciąży dążą do 1 - w PL słyszałam o 2.

[pod warunkiem, że nie są to beznamiętne teksty w stylu 'musi być dobrze' bo to akurat działa jak płachta na byka...].
Glowa mi dzis peka :/
załatwiamy milion innych spraw przy okazji. 
Elfika, takie podroze sa wyczerpujace niestety.
eee, ja mimo 35 tc daję radę ;) mnie wykończył niedobór snu i mega stres....

Dziewczynki jak sobie radzilyscie że skurczami zakwasami łydek ?
myślę, że dobije do 3kg, może 3 z hakiem. choć i tak szok bo będzie różnicy 1,5-2 kg między nią a Bianką
Magne b6 aby zadzialalo trzeba brać 3 X 2 tabletki.
Mój chłopczyk waży 1800 g. To Klara chyba sporo waży, nie? :)

Staram się ale czasem mnie nie aj ciągnie do czegoś "niedobrego" :) a czasem wvogole cały dzień nic nie idzie przełknąć :/
Ja stosowałam Aspargin - kombinacja magnezu i potasu. Bardzo mi pomógł.
do tego wyniki moczu się nie podobają mojej gin, więc posiew bedzie trzeba robic... 

Dziewczyny, które robiły Pappa ile czekałyście na wyniki krwi, lub jak to wygląda na NFZ?
Effika - zaciskam za Malutką cały czas!
a nie jedziesz od razu z amnio? chyba Ci przysługuje bezpłatna zważywszy na pierwszą ciążę?
Ja akurat uważam że detektor jest super. Tylko trochę za wcześnie zaczęłaś. Ja moje dzieci usłyszałam chyba ok 12/13tc.na razie odłożyłam w kąt i po kolejnym usg będę się nim bawic ;)
Zresztą kiedyś Ci tu pisałam ku pokrzepieniu, ze rokowania u nas były ciężkie, a synuś jest naprawdę genialny :)
pierwsza była ciężka ze względu na wadę oun u synka i stąd skierowanie.
Neverminder: Zresztą kiedyś Ci tu pisałam ku pokrzepieniu, ze rokowania u nas były ciężkie, a synuś jest naprawdę genialny :)no jakże mogłabym zapomnieć. oczywiście, że pamiętam.ale mam zaćmienie ciążowe piękne, ja odczytałam, ze mi przysługuje ze względu na to, że to moja pierwsza ciąża fuck
wybacz, ale coraz częściej mam takie akcje