Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
m, ale starałam się spać ile wlezie.
Ja z pytaniem, wczoraj robilam wyniki i w morfologii mam jedna jednostke podwyzszona:
RDW-CV 14,5 % 11,7 14,4 H
W Czechach w ciąży dążą do 1 - w PL słyszałam o 2.
[pod warunkiem, że nie są to beznamiętne teksty w stylu 'musi być dobrze' bo to akurat działa jak płachta na byka...].
Glowa mi dzis peka :/
Elfika, takie podroze sa wyczerpujace niestety.
eee, ja mimo 35 tc daję radę ;) mnie wykończył niedobór snu i mega stres....
Dziewczynki jak sobie radzilyscie że skurczami zakwasami łydek ?
Magne b6 aby zadzialalo trzeba brać 3 X 2 tabletki.
Mój chłopczyk waży 1800 g. To Klara chyba sporo waży, nie? :)
Staram się ale czasem mnie nie aj ciągnie do czegoś "niedobrego" :) a czasem wvogole cały dzień nic nie idzie przełknąć :/
Ja stosowałam Aspargin - kombinacja magnezu i potasu. Bardzo mi pomógł.
Dziewczyny, które robiły Pappa ile czekałyście na wyniki krwi, lub jak to wygląda na NFZ?
Effika - zaciskam za Malutką cały czas!
a nie jedziesz od razu z amnio? chyba Ci przysługuje bezpłatna zważywszy na pierwszą ciążę?
na razie odłożyłam w kąt i po kolejnym usg będę się nim bawic ;) Ja akurat uważam że detektor jest super. Tylko trochę za wcześnie zaczęłaś. Ja moje dzieci usłyszałam chyba ok 12/13tc.
Zresztą kiedyś Ci tu pisałam ku pokrzepieniu, ze rokowania u nas były ciężkie, a synuś jest naprawdę genialny :)
pierwsza była ciężka ze względu na wadę oun u synka i stąd skierowanie.
ale mam zaćmienie ciążowe piękne, ja odczytałam, ze mi przysługuje ze względu na to, że to moja pierwsza ciąża fuck wybacz, ale coraz częściej mam takie akcje Neverminder: Zresztą kiedyś Ci tu pisałam ku pokrzepieniu, ze rokowania u nas były ciężkie, a synuś jest naprawdę genialny :)no jakże mogłabym zapomnieć. oczywiście, że pamiętam.