Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

, bo to co produkuje moja wyobraźnia podczas snu to już wstyd pisać.
Nie mówił natomiast nic o współżyciu kurcze.

Przodujące czy nisko osadzone- bo to 2 odrębne sytuacje. Przy przodujacym gdy zasłania szyjkę to martwiłabym się, zwłąszcza na Twoim etapie ciazy.
--
Dwie różne rzeczy? dobrze wiedzieć
Roksana a nie "na przedniej ścianie"?
jakiegokolwiek plamienia natychmiast pojawić sie w szpitalu.
. Czasem sie zastanawiam czy to na serio czy trolling...
, (btw, nue ma co porownywac nawet lozyska 2cm nad ujsciem do pokrywajacego), niech sobie kazdy robi co chce. Na szczescie czesto mamy wiecej szczescia niz rozumu.
Ja Bartka cały czas czuję bardzo nisko, w pachwinach nawet.
Rety, czytam, czytam i mnie troche zatkalo - noszenie i nie oszczedzanie sie przy przodującym w 26tc? Czas na podniesienie sie? . Czasem sie zastanawiam czy to na serio czy trolling...
Raz zdarzyło się, że plamiłam. Nie wiele. Dzwoniłam do mojej gin i powiedziała, że jak się nie powtarza to mam się oszczędzać

Wiesz co jak w poprzedniej ciązy plamiłam tylko przy podcieraniu się, na wkładce nic nie było widać od razu pojechalismy na IP. Okazało się że z łożyskiem i maluszkiem było wsio ok ale i tak zostawili mnie na obserwacje. Plamienie ustało dopiero przy podaniu luteiny. Brałam ją już do 37tc. W tej ciązy dla bezpieczeństwa po zakońćzeniu braniia jej-mam już zakończyć - dla własnej psychiki co jakiś czas bede badać poziom progesteronu- mam uraz, ze moze się to powtórzyć.
ta noc była okropna! Leszek ma katar więc się budził co chwilę, jak zasnął to ja nie mogłam zasnąć
kręciło mi się w głowie, ręce cierpły, czułam się jak by zaraz miały mi eksplodować
nie mogę znaleźć miejsca w łóżku, pozycji, a do tego mąż mi powiedział, że strasznie chrapię
masakra.
przez pierwsze dwa dni bałam się dotykać tego maleńkiego sprzętu Dominika i robiłam to tak delikatnie jakbym bombę rozbrajała

Przyznam się, że najbardziej boję się tego etapu ciąży, na którym jesteśmy...

ale jak na złość od 2 tygodni jeżdżąc po mieście nie widziałam ich.
Roksana, a Ty chodzisz wciąż do dr.S.,tak jak z Leszkiem?
łożysko jest na przedniej ścianie, a nie- jak byłam pewna- że jest przodujące!

I nie wiem czy to ja go inaczej (mniej) czuję i czy to normalne ? Czasami go budzę po kilkadziesiąt minut, żebym poczuła ze jest ok
Ja zwariuje na tej końcówce
Czasami go budzę po kilkadziesiąt minut, żebym poczuła ze jest ok
Sardynka85, Osinek jak masz się martwić to może połóż się w szpitalu? Przynajmniej mały będzie tam pod stałą kontrolą itp.

The Fragile, Nie budź go i daj mu spać. Wyobraź sobie, że jest przed najważniejszym wydarzeniem w jego życiu - zbiera siły na swoją najcięższą przeprawę, więc musi się dobrze wyspać :)