Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;

w niedziele to z chęcią bym mogła zacząć rodzic ;)
Ale niestety nic z tego, tydzień temu zaczął mi odchodzić czop śluzowy i w tej sytuacji juz nie możemy współżyć, zwiększa się niestety ryzyko zakażeń i infekcji.
To na okoliczność porodu, z Adasiem tez tak było ;) Stary jest więcej. Mogę liczyć kanaliki mleczne na brodawkach ;) Czuję, że poród zbliża się wielkimi krokami.
Ja tez tak czekałam bo miałam zakaz od początku ciąży... No i pod koniec ciąży uznałam "no tera to możemy"... Bo już chciałam rodzic :P. No i nastrój, zbliżonko i.... dupa. Nie podobało mi się :P. Dziwny dyskomfort czułam :P.

w nocy budzę się co chwilę,a może to już a tu ciągle nic
ale z córką też tak było, po prostu odeszły mi wody bez opadnięcia brzucha, bez skurczy, bez oczyszczania organizmu. Może teraz też będę bezobjawowa do końca?
no chyba, że jednak szybciej mnie pokroją
za tydzień we wtorek mam ktg....jeszcze cały tydzień, kocham być w ciąży ale jakaś mała część mnie chce już widzieć, że syn zdrowo urodzony i że wszystko zakończy się dobrze
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]
8tc puste jajo płodowe :( choć nawet Cię nie widziałam, nie usłyszałam bicia serduszka to i tak tęsknię mój Aniołku [*]