Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja od zawsze na bóle reagowałam pracą,wtedy się zapomina...haha

Co do płci i żałowania przez ludzi z zewnątrz, że im przykro że taka a nie inna.

wcześniej były skurcze, przypuszczaliśmy ,że może zechcieć wyjść wcześniej , a tu psikus.
i podejrzewam ,że mógł to byc czop. Z lewej piersi lecą mi czasem kropelki....hmmm wiem ,że to tuż tuż. Tylko kiedy ?? o ile łatwiej by było jakbyśmy znały dzień i godzinę 

Moja teściowa tez niezadowolona ze wnusia będzie :-) pewnie dlatego ze sama chciała dziewczynke a miała samych chłopców hihih
Kupiłam już nawet kilka drobnych ubranek bardziej dla chłopaka- spotkało mnie miłe zaskoczenie jakie ładne są chłopięce ubranka bo myślałam, że tylko dziewczęce to takie super, słodkie, piękne itd. 
W artykule z "zwierciadła"- wszystkie chcą mieć córkę- fajnie opisywali różne trendy, że najpierw kobiety chciały mieć syna- dziedzica, teraz ze względu na czasy (kobiety mogą się uczyć, pracować, mogą wszytsko;P)przeważa często pragnienie posiadanie córki- miniaturki mamy i przyjaciółki. Tym czasem często przyjaźń miedzy matką a córką to mit albo wcale się nie sprawdza, nie mówiąc o tym, że takei pragnienie często wypływa bardziej ze strony matki jednak. 

Kolega mojego m., gdy mu się urodziłą córka powiedział mu:"Wiesz jak jest: masz syna- pilnujesz syna. Masz córkę- pilnujesz całej dzielnicy

a teraz to nie miałabym jak trójki dzieci w dwóch pokojach rozłożyć i zostanę pewnie przy dwójce
a teraz to nie miałabym jak trójki dzieci w dwóch pokojach rozłożyć i zostanę pewnie przy dwójce

A mnie czasem pomysłowość i energia Krzysia przerażają, jak to typowe dla chłopców, to przy trzecim synku bym niechybnie w wariatkowie wylądowała
wyląduje w naszym łóżku. 
przecież da się zbudować fajną relację z synem tak samo jak z córką bo tak samo córki są różne a synowie też różni.
przeważa często pragnienie posiadanie córki- miniaturki mamy i przyjaciółki
gdy mu się urodziłą córka powiedział mu:"Wiesz jak jest: masz syna- pilnujesz syna. Masz córkę- pilnujesz całej dzielnicy".
A ludzie gadali, gadają i zawsze będą gadać.. widocznie prowadzą bardzo nudne i smutne życie.

Ja właśnie zawsze słyszałam, że to synowie są bardziej przywiązani do swoich matek. W sumie u nas póki co się sprawdza. Tata jest fajny, owszem, do zabawy, wygłupów i na basen, ale wszystkie swoje małe-wielkie problemy Julian rozwiązuje tylko ze mną. Na łzy i czarną rozpacz też tylko mama. Ja tam szybko uciekłam z łona rodziny i się wyprowadziłam. Co do przyjaźni mama-córka, hmmm, jak byłam nastolatką to może i fajnie było, że mam taką "wyrozumiałą" mamę, ale na szczęście dorosłam i wiem, że mama-kumpela nie jest realną, trwałą i dobrą relacją.
.

(i ten dobry, asmag z wit b6)
Że tylko ten mg w kroplówkach to się może przedawkować, a suplementy to nawet 3 tabsy (100mg brałam) można dziennie. Chociaż nie wiem czy bym zaryzykowała, bo może przeczyścić po mg zdrowo, ale od zmiany suplementu na lek nocne skurcze w łydkach (tfu, tfu) odeszły w niepamięć.
Biorę magnez w maksymalnej dobowej dawce (i ten dobry, asmag z wit b6), ale nie pomaga.
Może znacie coś bardziej skutecznego?