Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja od zawsze na bóle reagowałam pracą,wtedy się zapomina...haha
Co do płci i żałowania przez ludzi z zewnątrz, że im przykro że taka a nie inna.
Moja teściowa tez niezadowolona ze wnusia będzie :-) pewnie dlatego ze sama chciała dziewczynke a miała samych chłopców hihih
Kolega mojego m., gdy mu się urodziłą córka powiedział mu:"Wiesz jak jest: masz syna- pilnujesz syna. Masz córkę- pilnujesz całej dzielnicy
a teraz to nie miałabym jak trójki dzieci w dwóch pokojach rozłożyć i zostanę pewnie przy dwójce
przecież da się zbudować fajną relację z synem tak samo jak z córką bo tak samo córki są różne a synowie też różni.
przeważa często pragnienie posiadanie córki- miniaturki mamy i przyjaciółki
gdy mu się urodziłą córka powiedział mu:"Wiesz jak jest: masz syna- pilnujesz syna. Masz córkę- pilnujesz całej dzielnicy".
Ja właśnie zawsze słyszałam, że to synowie są bardziej przywiązani do swoich matek. W sumie u nas póki co się sprawdza. Tata jest fajny, owszem, do zabawy, wygłupów i na basen, ale wszystkie swoje małe-wielkie problemy Julian rozwiązuje tylko ze mną. Na łzy i czarną rozpacz też tylko mama. Ja tam szybko uciekłam z łona rodziny i się wyprowadziłam. Co do przyjaźni mama-córka, hmmm, jak byłam nastolatką to może i fajnie było, że mam taką "wyrozumiałą" mamę, ale na szczęście dorosłam i wiem, że mama-kumpela nie jest realną, trwałą i dobrą relacją.
.
(i ten dobry, asmag z wit b6)
Biorę magnez w maksymalnej dobowej dawce (i ten dobry, asmag z wit b6), ale nie pomaga.
Może znacie coś bardziej skutecznego?