Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Obe napisała do Asiuli Beczałaś bo co?? Tak jakby ta sytuacja nie miała prawa wyprowadzić jej z równowagi,przerazić albo po prostu poszaleć ciążowym hormonom. Każda z nas ma swoje odczucia w różnych sytuacjach i każda ma prawo się bać czy płakać i nie być przez kogoś wyśmianym czy obrzuconym bo co.

przeczytałam jeszxE raz wpis Obe i tam NIGDZIE nie ma słowa wyższości cc nad sn
Dziewczyny, ona sie pl prostu dziwi ze w chwili gdy lekarz mówi ze cc to konieczność któraś z was płacze ze nie urodzi naturalnie; bo nie zabrzmiało to ze płacz był ze strachu o dziecko czy lęk przed narkoza tylko dlatego ze sie jest zafiksowany na swoim chceniu udowodnienia sobie ze jest sie pieprzona pania idealna
Jeszcze może kiedyś chciałabym trzecie dziecko, ale nie wiem czy będzie mi dane.
sama miałam 3
i też są działania w drugą stronę, że zwleka się z CC, gdy poród się przeciąga i to też kończy się nie za db
A ja o swoich:)

ale trojaczki to już wydaje mi się taki ciężki hardcor bo ręce dwie, piersi dwie i jak tu ogarnąć trójkę, naprawdę podziwiam. U mnie na ciążę mnogą jednak marne szanse, może jak kiedyś namówię męża na trzecie to wcześniej coś pokombinuje na bliźnięta, czytałam kiedyś że jak zachodzi się w ciążę szybko po odstawieniu tabletek to często są bliźnięta. Ciekawa teoria
i podobno po 35 roku szanse rosną i jak to 2,3 ciąża 

muszę iść na diagnostykę, bo mam z ciśnieniem problem, z Laurą miałam też, tylko teraz zaczęło się dużo wcześniej. Biorę od tygodnia dopegyt na ciśnienie, ale mimo to tętno mam wysoko, pozostałe wartości też różnie i wczoraj np. o 17tej miałam 170/101 i tętno 110. Masakra, wzięłam wcześniej ten lek na zbicie, zamiast na noc. I dziś rano poleciałam do gin żeby sprawdzić czy wszystko ok i czy zwiększać dawkę czy jak. Ale powiedziała, że może mi w ciemno zwiększyć dawkę, ale że rozsądniej będzie położyć się na diagnostykę do szpitala na 3dni, żeby kardiolog ocenił, bo takie skoki będą robiły się coraz bardziej niebezpieczne dla dziecka.
jestem załamana, nie wiem jak to ogarniemy, Laura jest jeszcze taka mała. Ostatnio ma fazę na mnie do usypiania i tylko ja mogę położyć ją spać, bo inaczej tak płacze i woła "gdzie jest moja mamunia" a ja muszę ją zostawić na min. 3 nocki, dramat