Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale jako dlugodystansowo rzygająca twierdzę, ze po pierwsze, rozpuść sobie te glukozę w zimnej wodzie (jak mi rozpuściła piguła w cieplej, to rzygnelam do kibelka na odległość), a po drugie, wciśnij cytrynę. I w razie mdłości liż sobie to, co z cytryny zostanie.
Jestem po 1 pobraniu z żyły; czekam az mnie wywołają (ponoć ok pół godz to trwa) żebym wypiła swoją porcyjkę; trafiła mi sle miła pani, zapytała czy mam cytrynę mawet No i zastanawiała sie czy wenflonu nie kombinować bo słabe żyły ale doszła do wniosku ze damy rade.
Na czczo wyszło 111. Więc i tak powyżej normy ale chyba do 120 podają . W domu miałam na czczo 96 swoim glukometrem mierzone. A teraz po godzinie sobie zmierzyłam i mam 158. Jeszcze godzina mi została .
znalazłam, że po godzinie powinien być niższy niż 180, a sąsiadka mówi że jej siostra miała 160 po godzinie i jej lekarz cukrzycę orzekł
12 lat staran łącznie, synek 9 lat temu z drugiej IUI, coreczka po paru nieudanych IUI w koncu udalo sie ICSI, a teraz nagle ot tak wyszło:) szok
o cukry na czczo pomimo diety u mnie powyżej 95 są A norma przecież do 90.
A teraz najlepsze 12 lat staran łącznie, synek 9 lat temu z drugiej IUI, coreczka po paru nieudanych IUI w koncu udalo sie ICSI, a teraz nagle ot tak wyszło:)
Zawsze myślałam ze nie mam zachcianek ciążowych i że chyba wiecznie z tym dziwnym jedzeniem coś przesadzają
Trochę kiszka iść do szkoły rodzenia w trzeciej ciąży ale myślę, że by mnie to ciut uspokoiło
w prawdzie mam fajną położną środowiskową ale... to moja była uczennica, jakoś nie do końca sobie to wyobrażam