Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy przed porodem jeszcze się robi cytologię?
i tak chcę kupić używany (tylko gondolę) później zainwestuję w porządną spacerówkę (nigdy więcej żadnego wózka 3w1)
Trauma jaką miałam po pakowaniu tych maleńkich rzeczy w kartony spowodowała, że w kolejnej nie miałam przygotowane nic.
zycie jest zyciem - planujac SN po CC musisz wziac pod uwage jak bedzie zachowywala sie blizna po pierwszej cesarce i jak duze moze byc dziecko
Nie wiem w jakim szpitalu bedziesz rodzila i jak tam jest z personelem.
Ja z Laurą już od połowy wyprawkę szykowałam, ciuchy prałam i prasowałam jakoś w czerwcu chyba, a poród na wrzesień
A teraz mi się nie śpieszy, szukałam wózka co prawda, fotela i łóżeczka ale to bardziej z przymusu, żeby finansowo rozłożyć koszty na zasadzie że co miesiąc jakiś jeden większy wydatek.
póki co lekarz zgadza się na VBAC to patrzą jak na nienormalną. Nikt o tym nie słyszał, nie wiedzą że tak można.
Na razie czekam na pierwsze wyniki. Powinny być do końca tygodnia.
U mnie gbs pobiera gin ale inny w tej przychodni do tych badań jest specjalna babka i później idzie to do głównego laboratorium
Powoli do Was zaglądam.
mam to dziadostwo kilka razy w roku - zawsze jak mnie dopada stres i osłabienie więc to u mnie nic nowego