TEORKA: jako przykładna użytkowniczka tego forum się czepia
Najbardziej irytujące jest, poza czepianiem samym w sobie, wytykanie "braku wykresu" podczas kiedy samemu nie udostępnia się swoich od ponad 9 lat. Tzn. pewnie przyjaciółki widzą, ale nie każdego się ma w tym gronie Nie przychodzi do głowy torżsame postępowanie u innych użytkowniczek??
Zamykając temat czepianiek i niespodzianek - przyszłym mamom gratuluję, szkoda ze tak niewiele się tu ujawnia... Gdzie te czasy 30-40 i więcej pozycji na liście?? Wiem, stare wyjadaczki się zadzieciły i uciekły, nowe nie chcą się ujawniać... Pewnie niedługo i my stąd znikać zaczniemy...
Ciąża mimo stosowania anty zdarza się. Ciąża mimo stwierdzonej niepłodności to inna bajka. 28dni służy do samoobserwacji, więc korzystanie z wykresu do planowania rodziny to norma.
Madzia i tutaj gratuluję dziewczynki. Dziewczyny lwice są super! ;) Ale, kurcze, 3 osoby na liście? Helllou? Chyba się 28dni po prostu starzeje... facebook i grupy na nim odebrały sporo użytkowniczek starym dobrym forom. Tu jest teraz jakby luksusowo hahhaha. . Cześć, Amazonka! Kopę lat :) . Karolciat, super to ujęłaś: Ale tu nikt już nie pisze o wpadkach czy wypadkach. Tylko o "niespodziance" bardzo miłej i radosnej...
Jakoś też zaczynam odnosić wrażenie że zacznie się szybciej niż proponowany termin. Będę na wizycie 1 lipca to zobaczę co gin powie. Widzę jesteśmy bardzo podobny termin bo ja dziś 34+1
Właśnie przejrzałam swoje porody i widzę że pierwszy zaczął się w 39tc a teraz on mi właśnie zapisał po 26 lipca a to skończony 39tc. Muszę mu to uświadomić bo chyba się o tydzień pomylił :) nie chce przy 3 cc ryzykować rozpoczęciem porodu
Ciekawe kiedy forum i strona umrze śmiercią naturalna. Ale skoro jeszcze jest kilka osób, które czasem zaglądają, to mogę dopisać się do listy na 05.1.2022r. Alez dluuuuugo będę sama na szczycie listy.
Treść doklejona: 30.06.21 06:40 Śmiało kobiety, może któraś jeszcze się dopisze!
Pict, weszłam w twój opis, bo powiem szczerze, że nie pamiętałam "ile was" I szczerze się uśmiechnęłam, po przeczytaniu opisu Gratulacje! I podziwiam, bo ja sie jednak juz wyleczyłam z kolejnego potomka. Kocham tę moją bandę, ale nas czworo i kot to wystarczająco zgrana rodzina
Gratuluję :) Ja grzecznie czekam do 22 lipca ani niech nie myśli wychodzić szybciej bo po pierwsze jest malutka a po drugie to 3cc i chce zdążyć do szpitala :)
Karolcia ja to juz zapomniałam co mam w opisie i aż musiałam zerknąć hahahaha. Taaaak było nas trochę i już nie planowaliśmy więcej córek. Niestety w tym okresie ciężko dostać się do ginekologa choćby po receptę i musiałam czekać ma wizytę ponad pół roku, a w miedzy czasie coś się zagnieździło. Teraz bedac w ciąży pierwsza wizyta (najszybszy termin) została ustalona ma 14 tc i 5 dzień bez szans na prenatalne,!!!!! Yo masakra co się teraz dzieje. Na szczęście udało mi się w szpitali bez skierowania zrobić prenatalne, wiec miałam chociaż takie szczęście.
Pictbridge, gratulacje!!! A jeśli chodzi o wizyty na NFZ, to szczerze u nas z lekarzami rodzinnymi był problem, ttlko teleporady i teleporady, nawet jak się już pozaszczepiali... Ale do ginekologa nie było problemu, i z prenatalnymi na NFZ też nie.... Nie wiem od czego to zależy....
Dziewczyny co do wizyt, to nawet prywatnie jest bardzo ciężko. Moj były lekarz prowadzacy przyjmuje w dwóch prywatnych gabinetach i powiedział, że nie ma dla mnie juz miejsca, a panstwowo tez w kulki lecial,wiec zmieniłam na innego lekarza. Czy będzie dobrze, to się okaże. Ale to co teraz się dzieje, to istna masakra!!!! Przyjmują biby mniej pacjentek na NFZ chociaż przychodnia zapchana, a prywatnie tez miejsc nie ma
Na liście na pewno zostałam tylko ja. Sama na plascu boju mój termin powoli się zbliża, a tu tyle pracy związanej że świętami a ja taka zmęczona i ledwo się poruszam
No to jako ostatnia skreślam się z tej smutnej listy. Juz żadnej listy obecnie nie ma. Dnia 08.01.2022r. Urodził się mój synek siłami natury o 14:06 z waga 3200! Po dwóch dobach wypuścili nas do domu.
Witajcie widzę,że to forum umiera Może mi die uda jakoś reaktywować listę ciężarnych. 11 lat temu byłem tu jako Anula85 ,23 grudnia 2012r urodziłam syna Piotra z Autyxmem .Teraz jestem w 6 miesiącu ciąży że zdrowym chłopcem. Termin porodu mam na 12 września