Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dorit, trochę ciasno się zrobiło na naszej pozycji
ja lubie rodzic po czasie, wiec wiesz, pewno sie termin przesunie u nas.:)
dżasti: Kolezanka mowila mi o kwasie mlekowym i urosepcie, ale jakos boje sie cokowiek brac.
Urosept możesz bez problemu-nawet tak jak pisze 3 x 2 tab dziennie..do tego żuravit,jeść żurawinę czy pić coś z żurawiną.A na infekcję coś osłonowego-lacidofil lub lakcit..........bo one zawierają najwięcej bakterii od innych tego typu.Ograniczyć napewno słodycze bo one powodują namnażanie się grzybka
Zresztą jak pójdziesz do apteki to tam nawet jeśli powiesz,że w ciąży to dadzą leki dozwolone dla ciężarnych
_______
Ja też z początku ciąży miałam infekcję-wg.gina normalne .......nie zapisał mi żadnych leków wtedy -typu kremy czy maści.Brałam lacidofil tylko i szybko dość przeszło

O kurcze Magdalena to mnie nasteaszylas.ale przeszlo ci to samo??dlugo trwalo?
a chcialsm tylko trop podrzucić.
Serio, przy Mery to tak mialam po porodzie dopiero. A teraz to chyba pojde rodzic z cycami jak Pamela. Szkoda, ze taki ksztalt sie nie moze utrzymać
Ja się łudziłam że chociaż w ciąży będe miała prawdziwy duży cyc.. a tu NIC
Może przy kolejnej ciąży tak jest? Bo ja też mam taki bufet, że się nacieszyć nie mogę, zwłaszcza, że należę bardziej do małobiuściastych i wielkodupych
w kazdy razie ciesze sie ja i mąż póki jest czym 
Oj, zaraz wyjdzie, ze co sie odezwe to strasze

Może przy kolejnej ciąży tak jest?
nie to, żebym mu się teraz nie podobała, ale te moje balony robiły na nim piorunujące wrażenie 

smiem twierdzic ze w po porodzie jak bedzie nawal pokarmu to sie powieksza a pozniej beda zdechlaki... tak ogolnie to mam C

annie, a ty jak się czujesz? Widzę, ze już do w miarę bezpiecznego terminu dotrwaliście.
Oby jak najdłużej Wojtuś zechciał jeszcze posiedzieć.
Mnie zostały jeszcze 2 m-ce, wszystko niby w najlepszym porządku, ale ostatnie kulka dni czuję się wykończona.
Mam niskie ciśnienie, boli mnie głowa, nie mogę spać. A tu jeszcze prawie 11 tygodni...
Annie, a szew chca ci juz teraz zdejmowac?myslalam zawsze ze czekaja az ciaza bedzie donoszona..
Bo może się zdarzyć, że 9 ściągną i tego samego dnia urodzę. A to już 20 dni przed terminem z OM.- kolezanka tak miala.. rano jej szew sciagneli a na wieczor juz miala skurcze. 3 tygodnie przed terminem. Ale to bylo 15 lat temu i cala ciaze lezala w szpitalu.

Karolcia, ja konsekwentnie powtarzam, że III trymestr to suka... I jeszcze dostałam na głowę, mam taki syndrom wicia gniazda, że najchętniej podłogi bym szorowała na kolanach, o myciu okien już nie wspomnę