Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tamaja:Czy ja juz powinnam miec jakies skurcze przepowiadajace?bo albo ja nie wiem ze je mam albo ich nie mam;)
Nie każda odczuwa je.Moja koleżanka nie doznała jeszcze żadnego skurczu a jesteśmy na tym samym etapie ciąży.W pierwszej ciąży pierwsze skurcze jakie miała to od razu porodowe
Annie, a po tym zdjeciu szwu zostawia cie w szpitalu?czy od razu do domu?
faktycznie chyba fajnie dac dziecku jeszcze te kilka dni na wszelki wypadek..
chociaz mam znajoma ktora po zdjeciu pessaru musiala miec wywolywany porod po terminie! tego ci nie zycze,ale niech maly siedzi ile potrzebuje:)
annie128:Jak się przy skurczał łydek postępuje? Rozmasować? Ułożyć nogę? Zginać czy co?
Mi na skurcze-czy to łydek czy palców u stóp pomaga napięcie mięśni tego co skurcza....jak łydki to poprostu zadzieram palce do góry
Mi na skurcze-czy to łydek czy palców u stóp pomaga napięcie mięśni tego co skurcza....jak łydki to poprostu zadzieram palce do góry
Zaledwie 12 dni wcześniej niż siostra, więc pewnie to łożysko na przedniej ścianie nie jest bez znaczenia.
Annie, mnie na skurcze łydek pomaga zadarcie palców stopy na siebie. No i warto zwiększyć podaż magnezu.
Jejku, i tak strasznie szybko poczułaś. Ja bardzo długo czekałam na ruchy.
Teo, to ja jestem frikiem kompletnym bo mimo lozyska na przedniej sciacinie czulam wczesnie aczkolwiek nie wiem co to wybudzanie przez kopniaki
Ale dziewczyny nie macie porównania jak jest z łożyskiem z tyłu, więc ten
Ale dziewczyny nie macie porównania jak jest z łożyskiem z tyłu, więc ten
Oszaleję z nią, zgagą w sensie
Najgorsze jest to, że - tak samo jak przy Nince - nic mi nie pomaga. Nawet lek na receptę......
Muszę więc wytrzymać jeszcze 17 tygodni
Niestety w moim mieście nie widzę położnej.