Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ninka zawsze spała i mało się ruszała no i po drugiej stronie brzucha to samo - leń i śpioch.
Nie wiem jak się przestawię na małego adhdowca
Tylko szok pewnie będzie bo nasza Nina jest przespokojna, przegrzeczna, mało ruchliwa i kocha spać.
Więc przy mega ruchliwym brzdącu wstającym o 6-7 rano bedzie lekkie zdziwko na początku
Ninka zawsze spała i mało się ruszała no i po drugiej stronie brzucha to samo - leń i śpioch.Nie wiem jak się przestawię na małego adhdowca
Więc przy mega ruchliwym brzdącu wstającym o 6-7 rano bedzie lekkie zdziwko na początku
Teo ile Twoja Nina śpi, tak ogólnie w ciągu doby?
Ja melduję się ze szpitala. Rano pociekło mi po nogach, myślałam, że wody, więc ekspresem pojechaliśmy do szpitala. Na szczęście to nie wody, ale szyjka poleciała na łeb na szyję- 1,84cm aktualnie. Czekamy na wstępne wyniki posiewu i jeśli wyjdzie ujemny to w piątek zabieg.
--
Jak czytam o dzieciach, które o 5-6 rano dzień zaczynają to nie ogarniam, bo sama też leniem jestem
Annie trzymam kciuki.. Czułaś coś w szyjce?
a wiadomo co Ci pociekło?
Tylko szok pewnie będzie bo nasza Nina jest przespokojna, przegrzeczna, mało ruchliwa i kocha spać.
Ale jak idzie spać ok 20 tak budzi się nie wcześniej jak o 10 rano. Czasami o 11 ją budzę....
W ciągu doby może nie aż tak dużo
Ja melduję się ze szpitala. Rano pociekło mi po nogach, myślałam, że wody, więc ekspresem pojechaliśmy do szpitala. Na szczęście to nie wody, ale szyjka poleciała na łeb na szyję- 1,84cm aktualnie. Czekamy na wstępne wyniki posiewu i jeśli wyjdzie ujemny to w piątek zabieg.
--
Odciąży mnie trochę w domowych obowiązkach
Także chyba geny, nie wiem
I w sumie do dzisiaj jakby mógł to spałby dob14-15