Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Najchętniej nawilżacz-oczyszczacz-jonizator, ale takiego cuda chyba nie ma :P
no i niby ma jakis turbo wash co skraca czas prania do godziny...no bez sensu mec 12programow a uzywac tylko jednego. Stara pralka ma moze z 5programow. Bawelna, syntetyczne, delikatne...takie proste jak budowa cepa i pierze 1,5-2h. Ale ta pralka ma z 10lat moze wecej. Nie wiem moze teraz juz tylko takie "nowoczesne" pralki robia

). Ze swojej nie jestem do końca zadowolona, ale układ w kuchni wymusił na mnie jeden jedyny model i nic nie poradzę. Ale teraz zamiast suszarek zajmujących pół pokoju mam jedną małą, powieszoną na grzejniku i tam suszę swetry i inne rzeczy, którym suszarka bębnowa nie służy. Resztę po suszeniu składam do szafy.

Mam go nie tak długo, a jak patrzę w statystyki to już mi chyba zaoszczędził odkurzania przez 3 DOBY!!

Rzadko kiedy mam całe pranie do wysuszenia. Zwykle jakąś część rozwieszam bo do suszenia nie wszystko się nadaje. Suszę reczniki, pościel i dosusza wszystko pięknie. Przy 4osobowej rodzinie nie wiem przez ile czasu musiałabym nie prać, żebym na raz musiała suszyć 7kg prania...