Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dziewczyny, znacie jakieś książki erotyczne warte polecenia? Ostatnio mam na nie faze i szukam czegoś fajnego ;>
;
;

[/url
;
Jakos tak przypomniało mi sie jak wszyscy trąbili, ze Pięćdziesiąt twarzy Greya to taka książka...a mnie taaaak straaaasznie znudziła, ze jej nie skończyłam. Chyba jestem za stara na takie gnioty, jako nastolatka moze miałabym wypieki czytając o rozpadaniu sie na kawałki głównej bohaterki po każdym seksie (no ludzie...)
Matko, jakie to było nudne... Aż zapytałam polecającego (faceta!), gdzie się jakaś akcja zaczyna. Gdzieś koło 100 strony, przewertowałam, a tam jedna wielka kupa
Teraz każda książkę oglądam trzy razy zanim ja kupie, zwłaszcza jak ma te sensacyjne, zachęcające do zakupu hasła reklamowe brrr...
I najlepiej mi się czyta wszystko przedstawione od strony medycznej, nejlepiej jak narracja prowadzona przez lekarza patologa albo antropologa. No chyba, że książka jest ciekawie napisana, jest ciekawe śledztwo i mało wątków pobocznych, szczególnie nie lubię wątków miłosno-romansidłowych. Okej też są dla mnie książki dochodzeniowe, z perspektywy śledczego, ale wtedy sprawa musi rzeczywiście być urozmaicona, a pisarz musi potrafić mnie wciągnąć. No i mocno kieruję się opisami na okładce, czasem pewnie za bardzo, bo nieraz książka sama w sobie wydawała mi się ciekawa, ale styl opisu mnie nie porwał i wracała na półkę w bibliotece

Ja "Dziewczynę z pociągu" dostałam w prezencie... Miałam nadzieję, że będzie naprawdę ciekawa, a była ledwo co do zniesienia. Przeczytałam, ale niestety bez entuzjazmu.
sci fi i wszelakie fantasy to dla mnie koszmar
). I jak tylko coś ma w sobie elementy nadprzyrodzone, to wraca na półkę. Wyjątkiem jest "Dallas `63" Kinga- opasłe tomisko, ale kurdę, czytałam jak zaczarowana! Ale to też z mojego umiłowania do teorii spiskowych i tego, że swego czasu przekopywałam internet w poszukiwaniu informacji na temat śmierci Kennedy`ego i różnych jej niewyjaśnionych aspektów.
Lexia, ale Zaginiecie to 2tom, jednak radzilabym zaczac od Kasacji bo watki sa "przechodnie"

ja bym mogła wymieniać się może z jedną koleżanką,
Czytanie to moja odskocznia od zmartwien i najlepszy lek na smutki