Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
wykonywania poleceń. Jest nieposłuszny :) Ogólnie ja przyznaję, że go w pewnym momencie zaniedbaliśmy-mało wymagań, mało pracy z nim. Od września jest lepiej bo i ja zaczełam już w lipcu i przedszkole trochę go dyscyplinuje. I wiem, ze odezwą się różne głosy ale uwierzcie mi ze on miał wiele odpuszczone nawet w codziennych sprawach. Polecenia wykonywał na początku bardzo chętnie więc byłam z niego dumna. Zostaniemy objęci terapią logopedyczną bo wymowa nie bardzo. Ale wizyta dopiero na 10.12.A w ogole to nie wiedzialam ze motoryka mala jest wspolzalezna z rozwijaniem sie mowy..

;

A co może być przyczyna tej afazji???
A to kształcenie specjalne to na tą afazje własnie macie????- narazie wg ostatniej opini czyli na autyzm i mam 2 lata przedszkolne na wwr. Zapytam Pania w przedszkolu co z tym tematem teraz.
A weź mi powiedz, bo piszesz, że to była wizyta u neurologa, a na pieczatce, że psycholog-neurologopeda...

Bo opinia byla wystawiona przez psychologa dla neurologa, ktory to jest opowazniony do wszystkich skierowan ;)
Zapytam Pania w przedszkolu co z tym tematem teraz.

Acha - czyli nie rusza g...a ;)
No tak zrobie, to i tak ma terapie ruchowa, psychologa i logopede, wiec nie ma zle
i musi teraz chodzic
Tzn, najpierw sprawdź czy na tą afazję dostaniesz to co jest potrzebne Twojemu dziecku by wspierać jego rozwój... Nic pochopnie...- a gdzie to?? w poradni PPP?

- a gdzie to?? w poradni PPP?

;
madziik, ale to ppp wystawila wam zaswiadczenie o wwr?- tak, na wniosek neurologa.

;
;
Else, motoryke mala i mowe mozna wytrenowac w domu. jasne, ze latwiej jak to zrobi specjalista

;

;
;
;
;

[/url
[/url]Rozumielismy jego zachowanie,nie raz przytakiwalismy zamiast mówić "nie rozumiem"..- tez tego probowalam ale mlody bardziej sie denerwowal i dostawal prawie histerii gdyz nie umial nam powiedziec "po naszemu".