Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny , czy Wasze dzeci mają legitymację osoby niepełnosprawnej? Jeśli tak, to czy macie tam zaznaczony symbol przyczyny niepełnosprawnosci (12-C).
A co do orzeczenia - te punkty 6, 7 i 8 są OK? Jest w porządku i mam zaakceptować? Bo kiedyś coś pisalyscie, co musi być. A jak nie ma, to trzeba sie odwołać.
brzmi jak metoda behawioralna...
powiem tak, nawet w psiej tresurze odchodzi się od behawioralki.... my zresztą też mamy się od niej trzymać z daleka....
Marion, czy przedszkole nie jest czasem prowadzone przez to stowarzyszenie?
Marysiu, segregacja jest niestety powrzechna...
i jeżeli to tak wyglada to ja bym nawet papierów tam nie składała.
Ale teraz dofinansowania już nie dostaniesz, bo wnioski pisze się na początku roku chyba.
Ja na fb dużo mam polecanych ośrodków.
szukając patrz nie tylko na koszt ale przede wszystkim na to co oferują i jaką metodą
Daria - a Ty ile płacisz za Zabajkę? Jedziesz tylko z Klarą, czy całą czwórką się wybieracie?
ze względu na Biankę w ogóle nie biorę pod uwagę turnusów wakacyjnych bo by się zanudziła
Marysia, ja Ci powiem z mojego jeszcze ubogiego doświadczenia, że ekipa na doczepkę tylko przeszkadza no i ofc generuje koszty. Także zastanów się nad rodzinną formą turnusu.
Mam nadzieje, ze nie zagmatwalam.
odliczajac sume refundacji z pcpr
Mozna tez odliczyc koszt takiego turnusu jesli samemu sie na taki wybralo nawet bez skierowania od lekarza.
musi to byc w jednym z osrodkow ktory takie turnusy prowadzi (z listy).