Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Diagnozujemy sie. Jestem po wizycie u audiologa, wszystko ze sluchem ok. I u neurologa bylismy. Dala nam skierowanie do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej i na eeg glowy. Nie pamietam dokladnie co mowila, bo akurat wtedy Wiktor odwrocil moja uwage, ale cos bylo o osrodkowym...? I mowila, ze ma zaburzenia integracji sensorycznej. Nie chcial jej pokazac gdzie ma oko, ucho (nie pokazuje pomimo tego ze go tego ucze). Mowila, ze logopeda to za malo, ze powinien miec WWR.
Co jeszcze zauwazyłam to to, ze od jakiegos czasu sie trzesie.
Wiktor ma jeszcze czas
Jak tam pierwszy dzień?U nas super, bez problemu.
w sezonie ogórkowym przecież nikt nie będzie się trzymał terminów więc opinie można pisać i dwa miesiące 😡
Marysia nie myl ustawy za życiem z orzeczeniem o niepełnosprawności. To są dwa różne papiery, które regulują dwie różne ustawy. Mając same orzeczenie o niepełnosprawności z punktami 678 korzystasz z ustawy 6% i faktycznie przysługuje wtedy 7 dni na wizytę u specjalisty.
nikt się kurwa ze mną nie skontaktował.
w ł moja kumpela prowadzi na Sybiraków i teoretycznie mogłabym wozić tylko to jest prawie 400zł miesięcznie a tu bym płaciła niecałe 100zł za wyżywienie. o dojeździe nie wspomnę...
Marys, od 5go roku zycia bodajrze, czyli jeszcze ale zawsze mozna ubiegac sie o zwrot kosztow dowozu dziecka. nie zapomnij o tym. czas szybko leci;-)
39km.
Badanie mamy na 140, ciekawe czy Wiktor mi uśnie.
marionZ tej fotografii, Wiktor robi tak:
Z tej listy u nas jest tak:
Przypomnialo mi sie jeszcze, ze on nie jada srodkow. Bulke, chleb czy ciastko obgryzie tak ze srodek zostawi
Czy np PPP moze nam wydac w opinii, ze autyzm? Albo czy tylko ta opinia wystarczy?
A jesli chodzi o psychiatre, to po co tam mam isc?
Na tym wykazie kilka punktow jest u nas. To wtedy mam tam isc po opinii z PPP czy jak?
Rozumiem, to jak juz bym poszla do tego psychiatry, to co mam tam powiedziec? Bo ja taki cielak jestem.
Z partnerem nie masz szans, on nie bedzie jezdzil ze mna na wizyty (chyba ze poza miastem beda) i nie zostanie z nim, bo twierdzi ze nie moze brac wolnych godzin
Kujawsko-Pomorskie.
Moge to zalatwic na nfz, czy musze prywatnie?
Do jakich powinnam isc lekarzy i od wszystkich opinie mam brac?
U mnie pracuje od 9 do 17. Nie chce brac wolnych godzin, bo twierdzi ze nie moze, ze ktory szef by tyle wolnego dawal.