Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Co jeszcze do tego Autyzmu, to kazdy powtarza, ze on nie ma tego.
Wiktor ma dwa lata i 9 miesięcy. dzis jak go wazyli to 11,5 kg, okolo 90 cm
Powiem Wam, że ja tak robiłam. Dawałam młodemu posiłki 5x dziennie co 3h i jak nie zjadł zabierałam, ale też nie dawałam nic w międzyczasie. Żadnych przekąsek. Tylko picie. Pomogło. Chodzi o to, że dałam mu szansę zglodniec. Bo tak to było, że nie zjadł śniadania, to może paluszki, więc zjadł paluszki, zjadł paluszki, ale nie zjadł obiadu. Yhm. Nie zjadł obiadu to może deserek... I to był błąd.
spi z nami i jego mozg mysli ze jest niemowlakiem
U nas część personelu medycznego jest przekonana i swej "zajebistości" i nie próbują nawet aktualizować wiedzy sprzed 20-30 lat...
Jestesmy w celu obserwacji czy ma zespol zlego wchlaniania.
Jeszcze mi sie przypomnialo, ze dwa dni wczesniej chlopczyk go zaprosil do zabawy samochodami. Jezdzil, udawal rozne rzeczy, wydawal dzieki, parkowal samochody w garazu zbudowanym z pisakow. A Wiktor nic, rzucal pisakami lub samochodami, jak to stwierdzila jego mama, sprawdza jak spadaja. Chlopczyk mowi do niego chyba z 2 razy, ze ma wjechac do garazu i postawic tutaj i tutaj samochod. Wiktor nic. Chlopiec robil jakas histerie i rozwalil garaz, Wiktor probowal go odbudowac, ale na zasadzie, ze jednej bocznej sciany nie dal, a za to dwa pisaki u gory.
Aaa i mowia ze rozumie co sie do niego mowi.
Pierwsza ta babka osadzila, ze nie na pewno nie ma Autyzmu, ze jest nauczycielka, ale w liceum i styka sie z Autystycznymi dziecmi, wypracowanymi, ale jednak i ona u Wiktora nie widzi tego. Moze ZA ma, ale to moze.
Na 2 lata i 9 miesięcy to znał już cały alfabet i liczył. Książki czytał sam z pamięci (zapamiętywał to co mu czytaliśmy). Kredki najlepiej się nadawały do układania i zgadywania kolorów (nawet tych typu laurowy, łososiowy itd).
bedzie musial pic nutri cos tam. Na pewno nie nutridrink
Jestem ciekawa czy moj wgl bedzie chcial to pic.
Mieliśmy z Jarrow ale teraz ich dostać nie mogę
probiotykow nie daje juz
W tamta zime podawalam, jakis duzych efektow nie bylo, nigdy nie wiem jakie podac
w tesco są dżemy słodzone sokiem jabłkowym ale z dodatkiem pektyn, niestety.
Można też zrobić swoje przetwory
Te b kompleks mam, ale nie wiedziałam że mogę młodemu podawać.