Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

nie podawaj mu smoczka choćby nie wiem co.
moja znajomą przeszła się po sasiadach i uprzedzila że dzieciak autystyczny, właśnie wszedł w terapię i może być głośno...
Marysia, teraz pogoda do bani jest wiec takich histerii może być więcej.
A histerie to coś co mnie najbardziej mordowalo, bo były w sklepie, autobusie, w nocy...
ja byłam w pewnym momencie tak wykończona, tak załamana, tak zawstydzona, że czułam nienawiść do swojego dziecka.

To wynik bezsilności, zmęczenia, wstydu, braku resetu...nie możesz unikać wyjść. Wrecz musisz je potroić

;
;
;
;
Marysia, do jasnej cholery, autyzm to nie choroba!

ie, wzial lyka i nawet strzykawka ani nijak nie chce. Tak sie zrazil, ze z lekami musze z nim mocno walczyc, zeby wzial, bo zatyka buzie rekami
Napilam sie tego Nutrikida, to wcale taki zly nie jest, nie wiem czemu nie chce.
Bede z nim walczyc o to by pil, zobacze te czekoladowe, moze lepiej mu posmakuje. Przy bajce tez nie chce, bo probowalam, jak tylko zobaczy ze z tym ide, to ucieka. Wiktor lodow nie jada
Wiecie, mnie te nutridrinki też nie smakują i mi rosną :( Dla mnie to za tłuste. Moje dziecko też nie chciało :(
Może przelewaj do czegoś? Żeby nie widział co mu chcesz podać.
Nutridrinki dla dorosłych są faktycznie niedobre. Ale te dla dzieci Nutrikid są wg mnie smaczne - czekoladowy najlepszy, choć truskawkowy też do wypicia.
A ja Wam powiem że bym owszem próbowała, ale nie na siłę.

No nie mogę tego pić a próbowałam obu.