Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No to zastosowałaś anty, bo przerywany to anty.
Lekiem na taką sytuację jest świadomość płodności, obserwacja śluzu szyjkowego i mierzenie podstawowej temperatury ciała. Nawet jeśli coś się zmieni w cyklu, od razu będziesz wiedzieć, że np. płodność wystąpi wcześniej lub cykl się przedłuży, lub że jesteś w ciąży.
Amazonko naprawde zastanów nad tym co piszesz,nie kazda kobieta jest taka sama i ma taki sam organizm jak w książkach czy forach na których czytasz.Nasze ciało to indywidualna gospodarka.
a dlaczego uważasz, że to nieodpowiedzialne?
azniee, ja nie wiem, chyba w jakimś idealnym świecie żyjesz, ale tu, na Ziemi, ludzie nie chcą dziecka a "chronią" się przed tym stosunkiem przerywanym. A potem są dramaty niejednokrotnie.
Piszesz, jakby świat był tylko czarno-biały. Nie wszyscy są nieodpowiedzialnymi gówniarzami, dla których ewentualna nieplanowana ciąża to dramat
ja nie wiem, chyba w jakimś idealnym świecie żyjesz, ale tu, na Ziemi, ludzie nie chcą dziecka a "chronią" się przed tym stosunkiem przerywanym. A potem są dramaty niejednokrotnie.
skąd niektórym przychodzi do głowy pomysł, że mają prawo krytykować
Poza tym już pomijam fakt że stosunek przerywany jest średnio zdrowy dla faceta.
A z tego fragmentu co zacytowałaś - myśle, że takie napięcie to odczuwają raczej 18-sto latkowie pełni obaw, czy taki przerywany z dopiero co poznaną dziewczyną się niechcianą ciążą nie skończy.
Mój mąż też raczej długodystansowiec, ale lat 31, to coś zmienia? :P
Przecież ja nie o takich ludziach pisałam, tylko o takich, którzy o przerywańcu mówią całkiem na serio, że jest to ich metoda zapobiegania ciąży i tej ciąży nie chcą.