Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Sa czasami takie sytuacje w zyciu, ze choc moment na dziecko nie jest idealny to nie bylby calkiem zly. W takim przypadku nie ma motywacji zeby stosowac jakakolwiek metode z fanatyczna dokladnoscia. I na tym w moim odczuciu polega "uwazanie" (w odroznieniu od odkladania).
jest tu ktos z poludniowej polkuli? pozdrawiam wszystkie emigrantki

Ja mieszkam w IE od dobrych ponad 5 lat. Znam relacje kobiet rodzących tutaj, ale o UK nie mam pojęcia. No i wiadomo, co doświadczenie to doświadczenie. Pozrawiam cieplutko zza miedzy o dziwo słonecznej (przynajmniej dzisiaj) Irlandii
to tylko mnie wywialo za wielka wode 
ja mialam okazje przekonac sie juz na wlasnr skorze, zaczelam plamic w niedziele ,pojechalsmy na pogotowie,przetrzymali mnie przez noc ,pobrali krew i mocz do badania , zrobili usg ale nic nie bylo widac, w sumie to 5tc , jutro znow ide na badanie krwi bardzo sie denerwuje bo caly czas plamie, w sumie to nie wiem czy mozna to w ogole nazwac plamieniem widac to tylko jak sie podcieram , sama nie wiem co myslec , nie mam zadnych boli ,
No a ja mieszkam w Mexicooooo
ale kazdy mnie straszy ze na mnie napadna i obrabuja, i Bog wie co jeszcze... Naprawde tam jest tak niebezpiecznie?
zjaram sie na heban i bede sie wtapiac w tlum
Tylko cholercia moj malzon jest jasnym szatynem i na latynosa nigdy wygladac nie bedzie
(typowy Gringo)