Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no pewnie, generalizowac nie ma co...ja teraz nie narzekam...nawet pielegniarka, szczepiaca mnie przeciw grypie (tak, rozwazajac wszystkie za i przeciw zdecydowalam sie na szczepienie wierzac ze moje gorsze samopoczucie przez kilka dni po podaniu szczepionki ma sie nijak do zagrozenia dla malenstwa jakie niesie za soba ewenutalne zachorowanie na grype)
i tez mysle ze to nie jest tak do konca, ze oni wczesna ciaze olewaja...po co wtedy bylyby w szpitalach oddzialy early pregnangy unit???
YPolly doskonale Cie rozumie przeraza mnie porod w PL...rodzenie w kilka osob na jednej sali?? pobyt w szpitalu przez kilka dni (chociaz tutaj tez nikt nikogo ze szpitala nie wygania...po prostu pytaja czy chcialabys juz pojsc do domu, jesli nie czujesz sie jeszcze gotowa nikt nie bedzie mial tego za zle) o ogolnych warunkach szpitalnych nie wspomne....
Czesc dziewczyny od kilku dni zagladam na forum i jeszcze nie wszystko ogarnelam. tyle tematow, ze nie wiem pod ktorym moglabym sie udzielac. Jestem emigrantka ( mieszkam w Holandii ) starajaca sie o potomka. my dopiero jestesmy na starcie, mam nadzieje, ze nam sie uda i bedziemy mieli zdrowego malucha Milego wieczoru!
ja to do wiatru juz sie tak przyzwyczailam ze go nawet nie zauwazam :)) zawsze jak ktos w gosci przyjedzie to narzeka ze wieje...a u mnie dopoki wiatr nie gwizdze w kominach to tak jakby go nie bylo...