Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u Młodej pojawiają się cienie pod oczami ale nie specjalnie było widać. Nie słyszałam też zgrzytania. Aż do dzisiejszej nocy... no i 3 noc z rzędu wędruje do nas...--
Myślę nawet, że taki olej z dyni nie powinnien być dla Ciebie dużym obciążeniem.
Szczeniaki są zarobaczone na dzień dobry mimo braku kontaktu z dworem
Maryś, zasada co do sprzątania nie zmienia niezależnie od tego co podajesz.
Dziewczyny, ale ja bym się jednak trochę obawiała samodzielnego dawkowania sobie mieszanek ziołowych, zwlaszcza karmiącym, ciężarnym lub małym dzieciom. Taki krwawnik na przyklad działa poronnie, nie ma go w parafarmie, ale nie znam przecież wszystkich wlasciwosci tych ziol... Szalwia przeciez hamuje laktację. I tak dalej...
piszą, że astmę i inne schorzenia autoimmunologiczne można leczyć pasożytami.
. pomogło wybicie pasożytów...
piszą, że astmę i inne schorzenia autoimmunologiczne można leczyć pasożytami.
Madziauk tu u nas Ovex (Mebendazole) . Ok 6f w boots
Czy to dziala?
Zakupimy rodzinna paczke i sprobujemy.
pościel w wysokiej temp
na prawdę widać po dziecku kiedy jest zarobaczone. same cienie pod oczami o tym mówią. moja w okresach zdrowych, bez inwazji nie ma cienia cienia pod oczami...
i dieta. zero cukru, zero pszenicy, zero mleka. ale u Was to nie będzie problemu z tym
Pościel mi się nie skurczy?
o pasożytach świadczą podwyższone eozynofile a nie bazofile
Zero? Przez ile czasu? Z cukrem jeszcze damy radę, z mlekiem będzie ciężej, a do co pszenicy, to nie da rady - dla Henia dzień bez pieczywa z miodem, to dzień stracony...
Skoro podam coś na robale synowi i mężowi, a ja nie mogę, to co z kwestią wspólnego spania? Bo śpimy razem i na razie innej opcji nie ma...
dziewczyny, ale cienie to nie zawsze zarobaczenie. skora pod oczami u dzieci jest dosc cienka i przy odpowiednim oswietleniu co drugie ma since pod oczami
Kiedyś pytałam o odrobaczenie (dorosłych) bo miałam styczność z dzieckiem zarobaczonym. I tutaj odbijam się od lekarza do lekarza, a żaden mi nie chce przepisać leków
że nie trzeba by było stosować tych preparatów leczniczych
Nie wiem, na diecie z dużą ilością warzyw, owoców, kiszonek, kasz, zup chyba zaparcia są rzadkie,