Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czyli u nas wokolicach 8 miesiaca
Ely, czy to znaczy że przez ten czas mała nie przybrała a straciła? Fajną macie wagę.
Myślałam o mleku krowim ale nie wiem czy to dobry pomysł.

I tak sobie myślę że może byśmy się kiedyś spotkały to dziewczyny miały by szansę na zabawę z kimś w swoim wieku.
Mamakasi,Nana,Akirka kiedy wybieramy się do p.Malgosi? Bo lato minie i koszulki nie dostanie:(
a dzieci podobno widza duchy... no gacie mialam pelne
Myślę sobie, że chyba właśnie po nocy musi się dobrze wypróżnić 
Mam w domu książę Tracy Hogg "Uśnij wreszcie"

Zasypia kołysana, lulana zwał jak zwał, czasem przy piersi (teraz już rzadziej). Nie wyobrażam sobie "ustalić" z takim maluchem "od dzisiaj przytulę cię na dobranoc 2 razy, posiedzę z boku a ty śpij...". Ja też wieczorem lubię zasnąć przytulona do męża i albo prosić nie muszę albo robię to sama
A takie 3 miesięczne dziecko? Jak ma dać sygnał,że chce przytulone zasnąć...będzie kwękać i ja się mu nie dziwię. Ile ja się w święta nasłuchałam...odłóż ją do wózka, niech sama zaśnie i tym podobne dyrdymały....na naukę samodzielnego zasypiania będzie jeszcze czas...nie twierdzę, że problemów nie będzie ale wg mnie 3 miesięczne dziecko wcale NIE MUSI samo zasypiać i źle to się na nim nie odbije jeśli będzie zasypiać przytulone do mamy/taty/cycka/butelki...
a wieczorem po piersi (o ile mi przy niej nie zasnie ale to tak jak u bananowca ostatnio bardzo rzadko) to nosimy ja chwilke i kladziemy do lozeczka. 
Nie jestem dobrym przykładem bo Ola śpi z nami w łóżku...Zasypia kołysana, lulana zwał jak zwał, czasem przy piersi (teraz już rzadziej). Nie wyobrażam sobie "ustalić" z takim maluchem "od dzisiaj przytulę cię na dobranoc 2 razy, posiedzę z boku a ty śpij...".
zauważyłyście większe ulewanie przy rozszerzaniu diety?

a lamblie to choroba brudnych rąk