Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Który NAN musiałabym kupić jeśli to na pierwszy raz? 2?
No i robi kupkę raz na dwa dni, niby normalne, ale wcześniej robiła codziennie, a kupka jest bardziej zbita...
aga nie chce juz mleczka pić, pije co 6, 6 godzinza kilka dni kończy 7 m-cy i pełza tylko do tyłu i wokół własnej osi, ale za cholerę nie chce/nie potrafi ruszyć do przodu

Oczywiscie na dywanie, bo na panelach to sie slizgala, a na dywanie latwiej jej bylo sie nauczyc...

Wiadomo potem zasypia...daje radę jak ktoś z nią z tyłu siedzi, ale ja często muszę gdzieś podjechać sama a ona tak się zanosi...raz to z garażu nie wyjechałam nawet a ona tak się bidulka darła, że musiałam się zatrzymać i w te pędy pognałam do domu ją utulić
Nic nie działa, zabawki, gadanie...nie wiem...nie wygodnie jej?gorąco? Zawsze ją rozbieram lekko i rozpinam, żeby się nie zgrzała...smoczek też nie pomaga bo wypluwa a wiadomo ja co chwila nie mogę auta zatrzymywać, odwracać się i dawać smoka, który i tak przy zanoszeniu się płaczem nic nie daje....
Teraz to już muszę jeździć z tyłu, a jak jedziemy same to podrzucam jej różne zabawki i przez pół godziny jakoś daje radę. Także ja polecam śpiewanie