Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kazda noc to zagadka, raz spi do 4-5, raz budzi sie o 1 (na jedzenie, wtedy zje na spiocha i spi) a czasami obudzi sie np o 2 i przez 2 h chce sie bawic, to sie zaczelo ostatnio, wiec jesli cos sie zmieni i nie bedzie sie budzic to na spiocha moglaby ja nakarmic.. Julcia tak nie ma ?
Girl a moze zaproscie znajomych do siebie?
Penny dzieki ze Ci sie chcialo wkleic taki dlugo cytat!
te pierwsze są bardzo wzruszające KOchane mamy! Dzis nasze swieto! na rozpakowanych pierwsze!!! dla niektorych w tym mnie, pierwsze w zyciu!!
no jestem wzruszona miłego swiętowania.
jednak bardzo smutne z drugiej strony bo do mamusi mogłam iść z kwiatkiem tylko na cmentarz --
Usiu, bardzo mocno przytulam. Doskonale rozumiem ten ból i smutek :(
Mała dziś prócz piersi zjadła 3 łyżeczki kaszki i na obiad 3 łyżeczki dyni z jabłkiem. I koniec. No masakra... coraz gorzej z tym jedzeniem zamiast być lepiej a już wychodzę z siebie, wymyślam, kupuje coraz to nowe kaszki, mleko a tu opór totalny :/ Przecież będzie jej brakowało składników odżywczych, niedługo 8 m-cy stuknie. Pogoda ma się zmienić, może jak będzie chłodniej to pojawi się odrobina apetytu..
.ale teraz mam pytanie kiedy rodzica powinno coś zaniepokoić, czy jak nie robi czegoś np w 7-8 m-cu czy czekać właśnie do 12Ja zaczełam się niepokoic gdy mój syn w wieku 9 miesięcy odbiegał od "normy", zaczełam wówczas dopytywac lekarzy. W wieku 1,7 miesiąca juz było wiadomo, że mamy problem. W wieku 2 lat dostalismy pełna diagnozę.
ale pamiętajcie że każde dziecko ma swoje tempo.
Nasz mówi cały czas a z takich zrozumiałych przez nas rzeczy to tata i gej resztę po swojemu
ps proszę uprzejmie tych dwóch słów nie łączyć
Ona mając 9 miesięcy była zupełnym naleśnikiem. Żabą rozjechaną przez konwój TIRów
bo jest coś takiego jak syndrom zaprzeczania u rodzica
ale dobrze jest trzymać rękę na pulsie