Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W sensie myślę sobie, że czym innym jest leżący na płasko roczniak, który posadzony opada na bok niczym liść na wietrze, a czym innym niemówiący dwulatek.
Myślę, że każdego bardziej zaniepokoił by ten pierwszy widok.
Ale osobiście uważam, że natychmiastowe załatwienie wizyty u fizjoterapeuty przez Salinos nie jest zwykłym trzymaniem ręki na pulsie, a już lekkim, niepotrzebnym panikowaniem.
A fizjoterapeutka [zwłaszcza, że to prywatna wizyta będzie] pewnikiem coś wyszuka i nawciska zaniepokojonej i przestraszonej mamie, że faktycznie trzeba by było wspomóc.
lecz by móc się podeprzeć opinią fachowca w starciach z teściową i mamą, które Anię chcą wsadzić w chodzik, prowadzić pod paszki (cieszą się, że Ania stąpa na paluszkach jak baletnica!!!) i sadzać obłożoną poduszkami.
Chodzi o to by się wspierać.
dziecko będzie się rozwijało wolniej, ale będzie, ale może się nauczyć patologicznych wzorców
Bo lepiej pojsc 10 razy niepotzrebnie, niz raz przeoczyc cos i potem pluc sobie w brode, ze na sile sie wsytzymywala.
Taka sytuacja mi jednak nie odpowiada i ciężko mi z tym. Chciałabym, żeby babcie zrozumiały i przyjęły do stosowania moje stanowisko odnośnie pielęgnowania dziecka, ale to chyba jest niewykonalne.
4miesiace ale jak pomysle, ze te wloski jej zostana to mi sie plakac chce:(
z innej beczki moje dziecię wyrasta chyba z drzemki popoludniowej...oj niedobrze
Salinos- w nocy mamy dwie pobudki, koło 1 i koło 4 tej ;) najważniejsze, że w nocy śpi :)
Za to spaceruje podtrzymany pod paszkami i tak mu jest najlepiej.