Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dii czy ja dobrze kojarze, że ty na Żelazną na kontrolę chodzisz? Jeśli tak to tam chyba każdemu każą dokarmiac mm...

ale p\oki jest ok to po co sie martwić 

Jeśli tak to tam chyba każdemu każą dokarmiac mm...
I były położne, które twierdziły, że jak laktatorem niewiele odciągam, to mleka w piersiach nie mam. Były też takie, które na korytarzu potrafiły bezceremonialnie pakować ręce za dekolt i macać piersi, żeby sprawdzić, czy jest mleko
Dlatego pobyt po pierwszym porodzie koszmarnie wspominam, nie muszę też chyba dodawać, że przez pierwszy miesiąc kp szło nam koszmarnie i byłam pewna, że nie mam mleka

),giba sie na czworaka w przód i w tył ale nie zacaiła jak zsynchronizować ruch by sie przemieścić 
ale było krzyku.A jakie wyrzuty sumienia się pojawiły, to tylko ja wiem

Ponad trzy tygodnie takiej jazdy, już mi brakuje sił
Na szczęście w dzień jest uśmiechnięty i radosny.

My za to mamy tragiczne nocki. A było tak pięknie - budził się raz ok.2-3, potem o 6, a teraz armagiedon jakiś! Pobudki nawet co godzinę. I nie wiem czy to upał tak mu dokucza czy dwójki, które prześwitują pod dziąsłami czy jeszcze może co innego
zamówiłam ochraniacz na całe łóżeczko i wysoki taki. Czekam aż przyjdzie. Dam znac jak się spisuje.
Dziś np. nie spałam ciurkiem od północy do 3. A potem trzy razy po ok. pół godziny. I tak jest co noc. 
na szczęście nie chciał więcejmadry chlopiec i jak tu nie wierzyc w intuicje dzieci!
. No na cholerę mm do sliczka dodaja? A Twój maly ma uczulenie?