Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny czym usunąć plamy na ubrankach po kremie z filtrem??
choc i tak 95 procent jej posilku to nadal mleko

Nosz aż mną szarpnęło
I że za często karmię Olę (chodziło o cycusia), pewnie już jej pokarm nie wystarcza
Tego się po mojej mamie nie spodziewałam

kurcze ona tylko pierś by chciała.próbowałam BLW ale ja chyba nie mam cierpliwości...po kilku tygodniach dziś wróciłam ze słoiczkiem-zjadła z ogrooomnym smakiem pół słoika dyni z ziemniakiem...może jednak da sie namówić na powrót do słoiczkowego jedzonkanie jemy zbyt zdrowo,smażone,ostre,czasem na szybko zdarza sie i sos z torebki jakiś do makaronu.co ja mam jej dawać?
przestawicie się. Ja kiedyś uwielbiałam ostre jedzenie, ale odkąd jest Ninka to wszystko jest dla mnie niedoprawione więc doprawiam na talerzu, kwestia przyzwyczajenia. Ja ostatnio jak robiłam obiad, to dla męża i Ninki były paluszki rybne smażone a ja z Dominikiem mieliśmy rybkę w folii, bo ja wolę delikatne jedzenie, nie kosztowało mnie to zbytniego wysiłku.
mam na papierze toaletowym krew i odczuwam ból, przez jakiś czas nie mogę siedzieć na tyłku. Mam jeszcze szwy zewnętrzne (zaglądałam
) i właśnie z tego szwu mi chyba leci krew, ale tak jak pisałam, tylko po wypróżnieniu (wysiłku
), co nadal sprawia mi trudność... Czy to normalne?

swojego czasu robiłam naleśniki bez mleka i jaj, ale powiem szczere że dupy nie urywały i tak już robię je a mące gryczanej z dodatkiem kukurydzianej, więc rodzinka musiała się przyzwyczaić do innego koloru i smaku, więc mleko ryżowe i same żółtka też dadzą radę, a siemię lniane świetnie sprawdza się za miast bułka tarta czy to dodawane do środka do klopsików czy jako panierka

;
;
;
;Dii u nas takie kupy kwaśne były przy grzybicy. Podawałam Wit C i przeszło.. Ale nie wiem czy u Was to może być to..