Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
suszarką brzuszek jej rozgrzewałam, i nosiłam na ręku i wszystko. W końcu usnęła na mnie. Ale cyca też nie chciała choć piąchy wkładała do buzi. Co jej dałam to ona się wyrywała i wielka awantura, jakby ją cycek parzył chociaż głodna jest... No ale teraz chwila wytchnienia i mam nadzieję że już pośpi trochę... Choć pewnie do wyłączenia suszarki

[/url]
[/url]
agat233: Jak Madzia dużo bączków puszcza to może ma nietolerancję laktozy i delicol małej pomoże.
A po czym rozpoznać że to to? Tylko po tych bączkach?

Ona by chciała pewnie posiedzieć sobie już bo jak się jej palce podaje to głowę ciągnie i się spina jakby chciała usiąść.
Cała rodzina drżała, jak to będzie, jak Młody pójdzie do żłobka. Byłam nastawiona na scenariusz, że ryczy non stop pierwszy tydzień co najmniej. Co się okazało? Przez pierwszy tydzień płakał trochę przy pożegnaniu, przez drugi lekka podkówka, teraz jest trzeci tydzień i nie nadążam, żeby buty na kapcie mu zmienić, bo tak szybko leci do sali. 
a, a co sacharyna i ten benzoesan powo 00dują ? Kurcze, my już długo dość stosujemy i nie chcę żeby coś mu szkodziło :/
[/url]
[/url]
( pewnie ma po tatusiu
) A gdybyś dawała mu na noc jeszcze raz taką kaszkę to może przespałby całą noc? Wtedy wyszłaby również ta przysłowiowa szklaka mleka dziennie. Moja tez nie może mleka krowiego i BJ w dodatku. Ja czekam aż jej przejdzie AZS może wtedy będzie mogła jeść więcej rzeczy.
teraz ma bebilon pepti a on ponoć paskudny w smaku jest chyba że dodam trochę kaszki smakowej by było smacziejsze
ani smoczkaHanny ciesz się ze nie chce smoka- moja po próbie odstawienia "jojo" bo tak nazywa smoczek zaczęła domagać się w tez w dzień. Aby go podoić kładzie się na 20 min w łóżeczku i udaje, ze śpi, bo wie, ze on tylko do spania.