Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
suszarką brzuszek jej rozgrzewałam, i nosiłam na ręku i wszystko. W końcu usnęła na mnie. Ale cyca też nie chciała choć piąchy wkładała do buzi. Co jej dałam to ona się wyrywała i wielka awantura, jakby ją cycek parzył chociaż głodna jest... No ale teraz chwila wytchnienia i mam nadzieję że już pośpi trochę... Choć pewnie do wyłączenia suszarki
agat233: Jak Madzia dużo bączków puszcza to może ma nietolerancję laktozy i delicol małej pomoże.
A po czym rozpoznać że to to? Tylko po tych bączkach?
Ona by chciała pewnie posiedzieć sobie już bo jak się jej palce podaje to głowę ciągnie i się spina jakby chciała usiąść.
a, a co sacharyna i ten benzoesan powo 00dują ? Kurcze, my już długo dość stosujemy i nie chcę żeby coś mu szkodziło :/
teraz ma bebilon pepti a on ponoć paskudny w smaku jest chyba że dodam trochę kaszki smakowej by było smacziejsze
Hanny ciesz się ze nie chce smoka- moja po próbie odstawienia "jojo" bo tak nazywa smoczek zaczęła domagać się w tez w dzień. Aby go podoić kładzie się na 20 min w łóżeczku i udaje, ze śpi, bo wie, ze on tylko do spania. ani smoczka