Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teraz jest dużo miejsc w necie gdzie można je kupić
A jakie butelki używacie?
Jeśli jednak uważasz że Madzia ma jeszcze niedojrzały układ pokarmowy to może spróbuj z jakimś priobiotykiem typu dicoflor czy biogaia?
Moja mała miała kolki i wierz mi - ciężko było pomylić to z czymkolwiek innym i trwały one non stop przez prawie 3 miesiące...
Nie pomagał też espumisan ani nawet sab simplex (a jeśli pomagał to w sposób minimalny - niezauważalny).
Ja mam fajną sąsiadkę pediatrę, ale jak pokazałam cere małego to obstawiła albo alergie pokarmową albo potówki. Kazała wyrzucić cały nabiał. Czy ją polecam? Nie wiem, bo jest to już 80 letnia babeczka i ma czasem stare metody leczenia.
--
Moje dziecko nie miałao problemów z brzuszkiem większych ale refluks i też nie było różnicy co jadłam bo był taki sam bez względu na to i wpieniało mi jak mała płakała i ciągle słyszałam "na pewno brzuszek ją boli, pewnie coś zjadłaś" i nie przemawiało że jak byłam na kleiku ryżowym to tak samo płakała, no masakra była z tym.Ja czułam że to refluks a wmawiali mi usilnie że nie możliwe bo to na pewno brzuszek a jednak matka czuje i gdybym się nie słuchała i poszła wcześniej z tym do lekarza to miesiąc mniej męczyłabym siebie i dziecko...
A więc czy jadłam coś czy nie jadłam to było tak samo. Raz problem był, raz go nie było... I co w takiej sytuacji? Podawać coś? Dlatego pomyślałam, że skonsultowałabym się z dobrym pediatrą "na czasie" :)
Czy tak w ogóle może być biorąc pod uwagę, że dzieci mogą rosnąć skokowo???