Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

(Gdy pisałam tego posta, mąż już dwa razy mnie wołał).

mowia oierwsze slowa i machaja papa i pokazuja oczko i nosek :- moj dosc pozno machal bo mial 20 miesiecy a oczko i nosek pokazywal tez cos kolo 2 roku zycia.

[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
;
;
;
;zginając w łokciu jedna rękę i tym sposobem przerzuca się na plecy. Wydaje mi się, że prawidłowy obrót jednak wygląda inaczej.
A w bujaczku jak ją położę to siada sobie i się wychyla patrząc co jest na podłodze.

No a nabiału bym nie odstawiała na razie...może coś nowego jej dałaś, albo sama zjadłaś egzotyczny owoc...zależy ile ta wysypka już trwa...no serio problemy skórne to mega trudna sprawa.

Kubki trafiły jako ozdoba na meble- no wlasnie tak u tesciowej jest. Teraz chyba zrobimy magnesy na lodowke:
A jeszcze jedno pytanie - jakie mogą być powody wielkiego płaczu Miry po wyjęciu jej z wanienki po kąpieli? Płakać zaczyna nie bezpośrednio po wyjęciu w wody (wtedy mogłabym pomyśleć, że jest zła, że koniec kąpieli), a dopiero jak położę ją na łóżku do wycierania. Uspokaja się przy cycku dopiero... : (

[/url]
[/url]
Czasem tylko na koniec karmienia pomyli sutek ze smoczkiem i jest zła że nie może go ze sobą zabrać - za takie zachowanie dostaje pstryczka w ucho ale nie robi to na niej wrażenia i następnego dnia znów próbuje 
[/url]
[/url]

Moja Kluska zaczęła się wczoraj przewracać z brzucha na plecy. No i mam pytanie: czy pomagałyście dzieciom na początku wrócić na plecki? Ola ma radochę jak się przewróci na brzuszek, ale leżeć na nim wciąż nie lubi i po 5-7 minutach jest czarna rozpacz...