Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Misinka Glowa do góry takie stopy bardzo ladnie sie wyprowadza. Nie wiem skąd jestes ale poszukalabym rehabilitant a co ma skonczona met. Trojplaszczyznowej korekcji stóp. Polega to na ćwiczeniu przez rodzica i prawidłowym bandazowaniu, efekty duzo lepsze niż po tejpach .
Wpadłam sie pozalic...Moje dziecko dzis ma dzien nie spania i marudzenia. Do tego dzis mam dzien lenia i nic konstruktywnego nie zrobiłam. A u was jak dzis maluszki?
Płaczliwa maruuuuuuda :-) Zresztą starszak też - wściekły na wszystko, wrzaskliwy i jęczący na przemian.
jadlam z nią przy cycu i na rękach
Ja od razu wychodziłam ( z jednym i drugim ) na min godzinę przy ładnej pogodzie.
nudzi mnie takie chodzenie bez celu z dzieckiem które i tak nic nie widzi, bo zasypia jak tylko na pole wychodzimy :P
ja bym w takiej sytuacji nic nie przełknęła :) Wolałabym już z dzieckiem przy cycu :) Z resztą jadłam tak przez pierwsze miesiące :)
Dziewczyny, Klara konczy zaraz 4 mies i chcialabym wprowadzic jej jabluszko czy marchewke.
monaliza a nie myslalas o chuście?
Za wczesnie? No wlasnie ja tez planowalam poczekac az Mala bedzie miala pol roczku, ale wszystkie mamuski juz wystartowaly z marchewkami...
a na skonczone 4 mce podawalam już starte jabłuszko i cieszę sie że rozszerzałam dietę szybko wg intuicji a nie wg kalendarza, bo dzieki temu moje dziecko dziś zajada wszystkoje ładnie i już większosc obiadów jemy razem :) i to mnie tez nauczyło zdrowiej gotować dla siebie i męża :)
A ja mam pytanie - moja córa raczkuje ładnie i jak staje przy meblach to już sama chodzi kilka kroków do boku, a jak się ją prowadzi tak 1-2 metry pod ramiona to ma chód jak Hitler za przeproszeniem (prawa noga ostro w górę, lewą dociąga) i ogólnie lewą nóżkę ma słabszą, kurczy ją przy siedzeniu. Jest jeszcze czas na wyrównanie tego czy powinnam to pediatrze zglosic?
ieszę sie że rozszerzałam dietę szybko wg intuicji a nie wg kalendarza, bo dzieki temu moje dziecko dziś zajada wszystkoje ładnie i już większosc obiadów jemy razem