Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

czy ono jest takie wrażliwe ze jakikolwiek uścisk może coś złego wyrządzić? I jakie w objawy by były? Boziu, kiedy ono nam zarośnie

cierpliwości
0,5 a 4,5 to jest jednak różnica. No, ale jeśli pediatra uspokaja, to chyba ok. Dzieciaki chyba mają czas do 16 mies. z tym ciemieniem? Niechby sobie ono było, tylko sama do końca nie wiem, jak się z tym obchodzić, tzn. oczywiscie wiadomo, ze ostrożnie, uuważać bo to delikatne miejsce, ale z drugiej strony, tak na zdrowy rozum, jakaś funkcję ochronną spełnia, wiec musi być zarazem wytrzymałe. Nie wiem... A moja panna znowu leży wciśnięta głową w twardy zagłówek łóżka. I jak nie popaść w paranoję? 
Dziewczyny z W-wy i okolic, możecie polecić jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego?
Dziewczyny z W-wy i okolic, możecie polecić jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego?
Może przyjmować prywatnie.

.
Czy moze byc to kwestia zlego zszycia po porodzie? Pękłam wewnątrz. Jest to w pewnym stopniu niekomfortowe...
Bo tego zapalenia stawów to bym nawet nie brała pod uwagę. Co Ty, od wiatru się takie rzeczy chyba nie dzieją od razu

A karmienia tylko tak wtraciłam bo przypomniało mi się ,że chciałaś przestać karmić w nocy i dalej zapomniałam co się działo ;) a waży pięknie;-)