Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Dobrze jest pomarzyć

kto mnie zrozumie jak nie Wy...kwitne sobie w domu z niemowlakiem i przedszklakiem, choroby rzecz jasna, akurat niemowlak u nad duzo mniej choruje niz starszak (tzn teraz nie ze 3lata temu). Oli ma katar nieprzerwanie od 4tygodni- zeby mu ida, mamy juz jedyneczke i druga lada dzien bo przez dziaslo juz widac. Marudny milion! nic mi jesc nie chce tylko by na cycku wisial, jak mi sie uda mu lyzeczke ukradkiem do ust wcisnoc to tak pluje ze wszystko, no WSZYSTKO jest w jabluszku. Zatem podpina sie do cyca co godzine bo glodny. Raczkuje z predkoscia swiatla, to dziecko ma motorek w tylku. Toz to nienormalne zeby takie male dziecko mialo takie ADHD. Nie utrzyma go w miejscu. Oczywiscie najczesciej lezie do kominka albo do rzeczy brata. Niewazne ile zabawek jest narozkladane na pewno Dawid ma cos ciekawszego. Siada sobie z podparciem i non stop zabiera cos bratu, zatem brat juz zaczal go popychac, dzis juz 2 razy maly przywalil glowa w podloge. Rece mi opadaja. Dawid w domu bo kaszle, z nosa sie leje, wariuje juz bo mu sie nudzi, ja nie mam jak mu poswiecic czas bo Oli jest tak absorbujacy. Ja wysiadam

Albo nie wiem te moje chlopaki jakieś wyjątkowe są.
Moje dziewczyny w domu potrafią się strasznie pokłócić, rękoczyny nieraz się zdarzają. Za to poza domem... Panie w przedszkolu się nachwalić nie mogą, jak je razem na przedszkolnym podwórku widzą, przytulanie, całowanie, starsza się młodszą opiekuje, pomaga jej wejść na zjeżdżalnie, itp... Także to chyba chodzi o wielkość uczuć i tyle

czy któraś z Waszych pociech robiła takie zielone, zielono-żółte śluzowate kupki?
Ja nabiał jem normalnie - leję mleko do kawy i herbaty, zabielam zupy i sosy śmietaną albo jogurtem, jem żółte i białe sery, masło... No ale od początku jadłam, a kupy się pogorszyły ostatnio
) bo mi Hug dzisiaj stanął kilka razy na czworaki (wow! brawo i szacunek na dzielni, toż on dopiero 9 mscy ma buahahaha
) tylko, że z przodu nie podpiera się na dłoniach, a na łokciach