Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ssanie szmaty już jej tak nie jarało. Trwało to kilka tygodni, ale bitwa wygrana :)

który i tak jest bardzo cierpliwy. Maz jak zawsze w pracy, uroki życia na emigracji
Oli ma ta swoja buzie i tak nadwrazliwa, nawet sobie nie da tantum Verde psiknąć bo zaraz wymiotuje. Wiecie moze ile sie daje neosine takiemu maluszkowi? Lekarz nam zapusal zovirax w syropie ale kosztuje tu 49euro(!) a w domu mam neosine. Jak czesto sie podaje?

zdaje sie ze Oliwerek przewalczyl wirusa, teraz mija druga doba i temp juz nie rosnie, dziecko bardziej do życia, tylko widać ze to gardelko jeszcze doskwiera. Zaczekam do pon i wybiorę sie na kontrole. Dziekuje za odzew

Czym to zastąpić??
za olśnienie zaćmienia pociążowego! Dziś pierwszy dzień diety bezbiałkowej i suchy chleb jadłam z bólem, a co śmieszniejsze to Florę ową posiadam, bo do niedawna (dopóki nie pokochałam masła zwykłego) to ją jadłam.
) podsunęła to bym Cię ozłociła kobieto! Bo kawa bez mleka ledwo mi przez gardło przechodzi, z ryżowym jeszcze gorsza, a jam od kawy uzależniona mocno!
[/url]
[/url]Oczywiście wiele zależy od tego czym karmione są kozy, ja miała ze sprawdzonego źródła od tzw. szczęśliwych kóz:)