Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Bo w płukaniu chodzi o to, żeby wypluć, a nie połknąć.

i jabłko (ale całe, aby mogłą sobie ząbkami poskrobać) - w żadnym wypadku mus z jabłek. Czy wy też macie takich indywidualistów czy ja coś źle robię?

Więc niech chociaż pocycuje jak noworodzio
My mieliśmy inhalacje z Pulmicortu i pierwsze słyszę o płukaniu buzi...
Monia siedzi stabilnie z podparciem
chronić oczy

A inhalacje to my często mieliśmy...Ale co to znaczy?
Że sadzasz ją np. w foteliku do karmienia i ona się opiera o oparcie fotelika, tak?
;
iris, moja też nadal w gondoli jeździ, chociaz ledwo się mieści, nie przełożę jej do spacerówki, dopóki nie usiądzie stabilnie.
zatem ja za bardzo nie mam wyjścia. Wczoraj na próbę posadziłam ją w rozłożonej spacerówce a ona mi usiadła i bawiłą się pałąkiem. Oczy jak złotówki zrobiłam, bo jeszcze tak szybko to do pozycji siedzącej się podnieść nie umiała. Zazwyczaj kombinowała przez kilka minut i coś tam jej się udawało. A tu ciach i już siedzi.
Ale obawiam się, że druga królowa nieruchawości mi rośnie (Martynka nie raczkowała nigdy, a wstawać i chodzić zaczęła po rehabilitacji w wieku 1 rok i 8 m-cy). Wtedy byłam mocno "wylajtowana", że każdy ma swój czas, ale reha była wyjątkowo trudna i dla niej i dla Fizjo - bo takie "dorosłe" dziecko jest trudniejsze do prowadzenia.... i teraz wolałabym nie przegapić ;-)
;
My wózka używamy tylko na spacery, a wtedy ona śpi przez cały spacer, czyli ok 3 h i jak wstaje to od razu myk do domu i nawet nie ma możliwości, żeby wstawała

;

;