Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie sęk w tym ze herbatkę rumiankową czy koperkowa wciąga aż się uszy trzęsą :)
Agata, ja myslę, że dziewczynom nie chodzi o to byś się tłumaczyła, jedynie piszą, że dziecku herbatki zasmakowały i woli to niz smak mleka. Tak sobie wybrała. Skoro wypija wodę i herbaty, a kręci nosem na mleko, to znaczy, że po prostu woli smak tamtych napoi i "grymasi" gdy podajesz mleko. I tu nie ma znaczenia, że podajesz kilka łyczków i że niby dziecko się tym najada, ale o to, że dziecko odrzucając smak mleka sugeruje "mamo daj herbatkę"
- nie nie.... mamy np umowiona wizyte u kogos np na 16. Maly zasypia 14.30 i mysle "fajnie, drzemnie sie i bedzie super"... mija 15, 15.30, 16... i sie budzi np 16.30 i jeszcze musze karmic i jestesmy grubo po 17 :P A ja tak bardzo nie lubie sie spozniac jak sie umowie na "oficjalna impreze" ;) madziik, ale to chyba super ze drzemka 2-3 godziny jak chcesz wyjsc?
- no ale Blazej jeszcze 3 lata laby, wiec moglby spac :P Madzik, bo 1 wrzesnia. Koniec lab :P hihihihihi
- absolutnie...Rok temu wracalismy z wakacji, 8h autem, 3 razy wymiotowalam po drodze, bylo mi mega nie dobrze, na koniec pod domem jeszcze pawia puscilam a nastepny dzien caly mialam do kitu bo tak mi bylo niedobrze. Ja sie nawet krecic na karuzeli nie moge :( Wzielam w sobote Blazejka i na kolanach trzymajac usiadlam na karuzele. Krecilam sie w zolwim tempie a i tak po chwili w glowie mi sie krecilo. W wesolych masteczkach odpuszczam wszystkie krecace sie atrakcje a rolecostery to moze zalicze 2. Ze mna zadna zabawa, ale Maks rosnie i bedzie szalal z tatusiem na tych "najgorszych" :D Madzik jeszcze Ci nie przeszło?