Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- no ja w sumie tez.. jak widze, ze zaczyna byc odparzenie, wjezdzam kremem a tak nie smaruje. Tylko po kapieli jade mlodego po calosci balsamem. w ogole niczym nie smaruje ani tylka ani psiochy.
jaka maz?
- moj nie lubi i juz... 6 mies dziecko to przytrzymam.moja poza tym juz wie ze jej pomaga i nie robi problemu
- ... musi byc w nocy??? Matko coraz bardziej mam zal, ze on smoczka niechce :P skok
Dziewczyny czy którejś z was maluch to typowy high need baby?
Czytam o tym coraz wiecej i doszlam do wniosku ze Amelka jest takim typem dziecka
Ze tez wczesniej o tym nie slyszalam to moze latwiej by nam sie zylo i latwiejsze bylyby te pierwsze miesiące..
Jesli sa tu takie maluchy to jak to u was teraz wyglada? Znaczy sie w tym okresie jakim jest moja czyli 1",5mca
Moj HNB
- no wiem wiem, ale jak go bujam to wpier drze sie 10 minut przewaznie tak, ze cale osiedle chyba slyszy :/ Na dworze tez zadko kiedy usnie od tak we wozku, wpierw sie drze, a byly i dni, ze musialam na rekach nosic na dworze bo sie darl we wozku. u nas np gdybym chciała bujać M przy zasypianiu (np w wózku) to by dopiero była awantura :)
- oj skad ja to znam.. koszmar jak sie mieszka w centrum miasta:/ Dlugo mielismy problemy ze spacerami. Bardzo namietnie nam uciekal. Nie dalo sie wyjsc zeby nie bylo poprostu ciaglej gonitwy.