Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to ten co uważa, że to przez brak szczepień?
oczywiście, że za wcześnie. na kontrolę również.
nie, tamten to kolega po fachu, w tej samej przychodni.
Ale nic, spętam ją czymś mocno
Ale nic, spętam ją czymś mocno
Macie turnus w CZD? A my właśnie w tym tygodniu kończymy z si. Prawie byśmy się spotkały ;)
Zęby.
też to obstawiam, aczkolwiek ani widu ani słychu nowych oprócz masakrycznego ślinienia.
Matki jedynaków nie zaznają tych problemów, czego czasem naprawdę zazdroszczę :P
po Oli mam traumę, że każdy ciągle mówił, że drobna, że nie wygląda, że taki kurczaczek.... Ciężko matce olewać takie teksty i się nie martwić.
w ogól niech mi ktoś powie dlaczego moje dziecko z maluszka śpiącego 8h ciurkiem budzi się teraz nawet co 1,5h????
Matko, u mnie to samo od dobrego tygodnia albo dwóch... chodzę na rzęsach, nie wiem o co kaman. Mała (8,5 miesiąca, bezzębna, żaden nie wyłazi) budzi się średnio co godzinę w nocy, zaczyna się kręcić przed sen, z boku na bok dłuższą chwilę (nie, to raczej nie pasożyty:) ), czasem possie chwilkę, ale na zasadzie: dają, to bierze, głodna nie jest, czasami po tym zaśnie, a czasami nie, wybudza się i nie chce nawet leżeć. D
Czy wasze dzieciaki też na pewne osoby po prostu reagują płaczem??
Tak zaszczepione został dzisiaj na wzw.
Z jedzeniem fakt, słabo, nigdy nie otwiera chętnie buźki po kolejną łyżeczkę, raczej z wielką łaską coś tam zje, ale wciąż max pół małego słoiczka. Pół szklanki kaszki na mleku na śniadanie/kolacje, possie trochę chleba w ciągu dnia, 2-3 łyżeczki tartego jabłka czy innego musu. Oczywiście do tego ok 3 razy dziennie pierś i w nocy co 2h, ale nie z głodu, tylko do uśpienia się.