Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sorry, że się bedę czepiać ale przy schorzeniach psychiatrycznych problemy z tarczyca?? Czy odwrotnie przy problemach z tarczyca mogą występować schorzenia psychiatryczne ?
ja tez przez jakis czas byłam leczona antydepresantami ale wywołały one u mnie straszne skutki uboczne jeszcze gorzej sie czułam i odstawiłam zaczełam ostra jazde z suplami i to nie takimi 100% zapotrzebowania tylko o wiele wiele wiecej niedobory nazbierane przez kilka lat trzea duzymi dawkami leczyć
Wyglada to wszystko na nerwice tzn chodzi mi o objawy czy to sie nabywa z czasem poprzez niedobor np tych pierwiastków. Jak wygladała Twoja suplementacja ile magnezu i ile wapnia?
Zrobilam dzisiaj wyniki.Przy zmianie diety, ćwiczeniach, suplementacji selenu i omega 3 moje wyniki:
Ja przy sporej niedoczynności miałam stany depresyjne.
Z tego co widzę po normach to wyniki idealne prawda?
Dzisiaj bardzo źle się czuję, boli mnie głowa, mam zawroty, czy to normalne po zmianie dawki? Trochę mnie to martwi...
Możesz wyjaśnić od czego masz tę tężyczkę.
Witam, podpowiedzcie mi dziewczyny czy TSH 3-cia generacja 2,3417 uIU/ml*( norma 0,35-4,94 uIU/ml*) to już za dużo przy staraniu o ciąże ? Byłam pewna ze skoro po środku normy to jest ok, a jednak spotkałam się z opiniami że powinno być w okolicach 1,5, też tak sądzicie ?
Hmm bierzesz duze dawki zastanaowie sie może i ja zaczne takie brać bo te co biore nic nie pomagaja powiedz mi czy po tych dawkach magnezu miałas biegunke ??
Mam pytanie do wszystkich jeszcze , czy którejś z was po zażywaniu euthyrox wypadały włosy ??
Doradzcie jakies podstawowe na poczatek
Przed ciaza mialam ok a teraz czuje ze cos sie ze mna dzieje :(
Zastanawiam sie czy TSH,ft3 i ft4 narazie starczy czy cos jeszcze moge zrobic.