Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a u mnie @
Po 10,5 mies luzu :) az sie odzwyczailam :)
,
Hope,ale nie mowie o picu szalwi,tylko o plukaniu nia gardla .

Boszzzz, nie straszcie dziewczyny :/ Jak ja w ogóle do jutra wytrzymam, to nie wiem.
Ale bez problemu dostaniesz antybiotyk dla karmiących, ja na przykład brałam amoksiklav - nie zauważyłam żadnego negatywnego wpływu na młodą.
Biedronka a mały jest tylko i wylacznie na piersi?
,
To nie straszenie, z tym paskudztwem to naprawdę nie ma żartów. Nieleczona angina może mieć groźne skutki
To może ja już dziś powinnam na IP podjechać? Nieciekawie się czuję :/ Nie dość, że wszystkie wnętrzności mnie bolą, to jeszcze taka przeczulica skórna :/ Drażni dotyk ubrań nawet. No i to gardło i dreszcze :/ Aaaa, no i najgorzej jest z szyją :/ Nie wiem czemu ale cholernie boli mnie szyja przy każdym ruchu :/

Ręce opadają ! Byłam dziś w poradni laktacyjnej, wszystko pięknie, wędzidełko faktycznie okazało się za krótkie i dopiero teraz po podcięciu widzę, jak bardzo blokowało Juniorowi ruchy języczkiem. Zupełnie inaczej ssie, ale niestety jest troszkę marudny. Nie jestem pewna, czy to po zabiegu, bo pani doktor zwróciła uwagę na pleśniawki
Na języczku (TYLKO) jest biały nalot. Dostaliśmy zalecenie pędzlowania Nystatyną języczka, a dla mnie Clotrimazolum do smarowania sutków. Mam nadzieję, że pomoże. Teraz moje pytanie, czy jest tu jakaś Mama, której Maluszek miał pleśniawki ? Jak szybko ustąpiły objawy ? Czym były leczone ?
. I dopiero po tym 2 tygodniowym leczniu pleśniawki przeszly.
Wkładki są dość grube, a jak dłużej pochodzę bez biustonosza, to zaraz pi cieknie mleczko. Staram się wietrzyć piersi na tyle, na ile to możliwe.
Domyślam się, że samo smarowanie buźki niewiele pomoże, jeśli grzybek rozprzestrzenił się w całym układzie pokarmowym ? 

Właśnie wczoraj pediatra/doradczyni laktacyjna powiedziała mi, że robię tym krzywdę sobie i dziecku
Tylko dlaczego do tej pory wszyscy kazali jeść lekko ? Długi czas spędziłam na gotowanym indyku z marchewką. Dziś normalne śniadanie zjadłam nareszcie ! W szpitalu też karmili mnie zupełnie normalnie. Dopiero położna środowiskowa mi natłukła głowę, że dlatego Junior ma bóle brzuszka. Dlatego zmieniłam dietę, jak Bruno miał niecałe 2 tygodnie. Ech ... Człowiek niedoświadczony i stwierdziłam, że położna z takim stażem, wie co mówi.
Człowiek niedoświadczony i stwierdziłam, że położna z takim stażem, wie co mówi.
Niestety to chyba domena położnych środowiskowych-nie mają pojecia o najnowszych zaleceniach dotyczących kp.
Ja miałam bardzo duże bole piersi spowodowane wlasnie wkładkami. Po przejściu na tetre przeszlo.u mnie było to samo....
Zanette,jesli masz bole w piersiach,to odrzuc choć na kilka dni wkładki laktacyjne jednorazowe. Ja miałam bardzo duże bole piersi spowodowane wlasnie wkładkami. Po przejściu na tetre przeszlo.
Ciężką noc dziś mieliśmy, więc chwilowe zaćmienie usprawiedliwione