Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W negatywnym zaś zaczyna się wiercić, machać rączkami i nóżkami, odchyla główkę w poszukiwaniu piersi i nerwowo płacze... podaję jej wtedy cycusia, łapie i ssie, ale nie słyszę przełykania. i tak kilka razy :/
Dii to raczej nie chodzi o uciekający sutek, bo ta złość pojawia się właśnie, gdy ssie. Tak jakby przestało lecieć mleczko albo coś w tym rodzaju.

Karoolka a kupki są w miarę OK?
sprawiła, że mamy wtedy niższy poziom prolaktyny (odpowiedzialnej za mleko). Ale to nie jest Natury pomyłka, to wielka zaleta! Dziecko jest już zmęczone całym dniem, chce się uspokoić, possać, bo ma dużo bodźców z całego dnia. A mały brzuszek nie jest w stanie na raz dużo pomieścić. Wskocz w piżamkę, połóż się z dzieckiem i odpoczywajcie! A jak się szarpie i nie wie, co ze sobą zrobić, odbij, zmień pieluszkę, ponoś, pośpiewaj, oddaj tacikowi na jakiś czas i znów przystaw do piersi. Spokoju dużo Wam życzę 
moja Michasia :) zajadała zawzięcie a w pieluszce aż grzmiało :) Nie przeszkadzało jej to :)
montenia ja byłam u lekarza pierwszego kontaktu. Oglądał mi piersi. Mówił, że leczył podobne przypadki, ale tez dużo gorsze...
) i polewac je trochę ciepla woda,kierujac strumien od góry piersi(zastoju) do brodawki(tak cala piers możesz,ale skoncentruj się na miejscu gdzie był zastoj),potem Madzie do cyca i po karmieniu isc w te sama pozycje i ochlodzic piersi od góry do dolu(chlodna woda,nie zimna) i możesz potem polozyc rozbity lisc kapusty jeśli masz (szczegonie to mniejsce gdzie czulas zastoj).

. Tymbardziej producent mm
Dii,zaufaj sobie,jedz to na co masz ochote,niepotrzebny Ci żaden asystent . Tymbardziej producent mm

Ogólnie jak sobie tak potem trzyma tego sutka to mi nie przeszkadza, ale dreszcze mnie przechodzą jak pomyślę, że za chwilę poruszy tą swoją buźką i poczuję mega ból! I wtedy zaciskam zęby, przykurczam palce u nóg - przestaje! Czuję ulgę, ale zaraz historia się powtarza! To jest tak jak ze skurczami porodowymi! I to jest chyba najlepsze porównanie