Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Olcia wykonuje ruchy jakby drapała się po żuchwie, za uszkiem, po głowie...ale głównie po żuchwie, no nie muszę mówić, że jej się krostki porobiły i ciągle je rozdrapuje...ale robi to głownie przy wieczornym karmieniu na dobranoc....czasem w ciągu dnia. Że trze oczka to mogę zrozumieć bo walczy ze snem, ale to drapanie?
A nystatynę dostałaś w zawiesinie i masz nią smarować piersi czy doustnie?Do smarowania.

Laktacja się nie rzobuja,jak będziesz caly czas dawala mm.
większość położnych w szpitalach tłucze położnicom do głowy, że laktacja po cc zaczyna się dopiero piątego du mnie nie ma mozliwości by miec dziecko przy sobie przez pierwszą dobę na sali pooperacyjnej
przyniosły mi małą ze 3 razy może.a 24h po zeszłam na oddział i mała wyłącznie na piersi od tego momentu.zatem pokarm już był
DII mała Madzia ma 3 tygodnie, więc jak w pysk strzelił wychodzi na pierwszy kryzys laktacyjny, moim zdaniem
a ja myślę, że to kwestia potrzeby Twojej bliskości i ciepła,którą daje jej pierś. Przecież przy piersi nie marudzi, nie wierci się, więc skąd pomysł, że to kwestia pokarmu? :)

sushka wy sie jeszcze karmicie?
I końca nie widać
Jakim cudem dziewczyna w trzeciej dobie nie miala ani kropli i nie dokarmiala mm?
To dziecko 3 doby pokornie czekało?

Manga a nie jestes w stanie zaczac odstawiac stopniowo? Jak Ci zostana ze 2 karmienia nawet to przy odstawieniu bedziesz upuszczac po troche i powinno być ok.

Teraz pogoda jest super.