Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
zaczynam studia...50km od domu.bez sensu ich zabierac by tam kwitneli nie wiadomo gdzie.w domu chyba mała bedzie sie lepiej czuła.do tego nie opłaca mi sie jechać autem więc zostaje pks.bez sensu Nie ma możliwości, aby pojechali z Tobą i w jakiejś przerwie Ci podrzuci Małą, abyś nakarmiła?
o dziękuję!jestem mobilnie,ale w domu na kompie zajrze Tutaj na stronie 47 jest dokładny opis jak odciągać ręcznie. Mi bardzo pomógł, bo wcześniej właśnie za dużo siły używałam...
--
Melduje sukces-120ml
trzymam kciuki! mam nadzieję, że mój plan, iż za 2 tyg. Ją odstawiam wypali.
trzymam kciuki!
mam podobny plan,choć odsuwam z kżdym dniem bardziej w czasie,nie wiem czy po roku zdołam się zebrać na odstawienie
no własnie....tak to dziwnie jest.a tyle się napłakałam jak bolałooooo na początku,zarzekałam sie by tylko pół roku dać radę chociaż to odstawienie to pewnie będzie większy problem dla mnie niż dla Małej...
jak przychodzi do zamknięcia stanika to jest afera, jak tłumacze, krzyk, ryk i afera. Ech, ciezko jest...
I do tego te nocki z miliardem pobudek. Wstaję niewyspana, potem ledwo się wlokę za moją torpedą. Widzę, że coraz częściej jestem podirytowana, mam mniej cierpliwości, częściej coś tam do kasi warknę, potem mam wyrzuty sumienia.