Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny a czy ból piersi podczas napływu pokarmu (wyrzutu oksytocyny?) to rzecz normalna? (Przy Miśku takich atrakcji nie miałam) Jeśli normalna to czy kiedyś minie, bo to dość nieprzyjemne :/
I ja się podpinam pod to pytanie. Przystawiam Wojtusia do cysia a w drugim napływa pokarm i rzeczywiście jest to takie napięcie całej piersi z pobolewaniem.
Manga, a nie pojawilo Ci się to w drugiej ciąży czasem? .
Hmmm myślałam nawet o grzybicy ale chyba wtedy piersi powinny kłuć nie tylko w momentach napływu pokarmu?
Moja corka ma 6 miesiecy i od ok tygodniu ( z dnia na dzien bardziej ) bola mnie sutki!!!
Zarówno pediatra, znajoma położna (znająca się na kp) jak i doradczyni mówiły, że jest OK, mimo że Hania była dalekoooo poza siatkami centylowymi.
Ale jak dziś patrzę na jej zdjęcia z tego okresu to mnie przerażenie ogarnia :) Żeby jej umyć szyję były potrzebne dwie osoby - jedna do odgarnięcia podgardla, druga do mycia właściwego. Dziś waży coś koło 11 kg (na wadze domowej, bo w przychodni się nie ważyłyśmy od stycznia) i na udach zostały już tylko małe fałdki
może zęby...hmmmm bo z choroby dopiero ledwo wyszła Ja bym popatrzyła na zęby albo oczekiwała rozwoju choroby jednak u Was
hmmm no też może być.nie było mnie cały weekend,może chce nadrobić bliskość? ..... Uśku albo Młoda odczuwa weekendy kiedy cię nie ma...tzn. chyba dopiero zaczęło cię nie być w domu ale może odreagowywać?