Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo wariuję psychicznie i gdy jestem sama te 8 godzin płaczu, noszenia i stawania na głowie wypompowuje nie z sił
niby i emocjonalnie dziecko troszkę bardziej niedojrzałe i też narządy i to razem do kupy może dać właśnie problemy kolkowe. Chyba Karp o tym pisał jeśli dobrze pamiętam
Dziewczyny (które oczywiście wiedzą i ważą dziecko) ile wasze pociechy przybierają na wadze karmione piersią?
Ja odnoszę wrażenie, że nam teraz maciek wolniej przybiera, a w 1, 2 msc około 220 do nawet 300 g.Nadganiał wagę urodzeniową pewnie.
Czyli raz bardzo dużo, a raz niedostatecznie (i tutaj pediatra od szczepień, która widziałam wtedy po raz ostatni powiedziała, że się młody nie najada i żebym odstawiła - ofuknęłam, nie odstawiłam, a w kolejnym miesiącu było 600 g ;)).
ten kryzys laktacyjny to faktycznie nieciekawa sprawa... ja tez to przeszlam. Zaczelam nawet dokarmiac Mala, bo ciagnela piers i plakala... Ale wczoraj i dzisiaj butla tylko 2 razy :) Obym nie zapeszyla, ale mam nadzieje, ze stopniowo zaczniemy najadac sie samymi cyckami :)
Tylko niestety bóle kolkowe zaczynaja jej dokuczac :(((
Frag, jak Cię to denerwuje, to zabraniaj, jak wszystkiego. Znaczy, w sposób, w jaki zabraniasz innych rzeczy. Znasz syna i wiesz, co na niego działa
On Cię szarpie za bluzkę w nadziei, że dostanie mleko, Ty go odsuwasz, bo nie akceptujesz takiego przekazu, on się denerwuje, bo myśli, że go nie rozumiesz. Koło się zamyka. Trzeba znaleźć, myślę, inny kanał komunikacji między Wami