Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nie mam sił dziewczyny.
Zdziwiło mnie tylko to, że od kilku dni ból jest nie do wytrzymania. Rwie aż do pachy
Teo,moze tak być z tym bolem. To niedługo minie.
Kapusta może być mrozona ,choć dla mnie było przyjemniej jak miałam kapustę caly czas w lodowce i taka kladlam na piers.
Ja to w ogóle bardzo uważam z określeniem "kolki". Wydaje mi się, że często mamy definiują płacz dziecka jako kolki, a tymczasem jest to coś innego.
szukał rozpaczliwie, krzyczał, brał sutka w paszczę, pociągnął dwa razy, wypluwał, wrzeszczał, szukał i tak w kółko.
dzień wcześniej, więc się tygodniowo mogło przesunąć tak jak przy skokach nie ?
Ninka kolkowa była i tego wrzasku nie dało się z NICZYM pomylić innym.
Często babcie tak mówią - jak dziecko chwilę zapłacze to "ooo, kolkę ma".
"Masz wystarczająco pokarmu?", i "A kolki ma?"
jak dziecko nie dostanie odpowiednio wcześnie "spróbować" różnych smaków, to potem chce tylko pierś no i że po 6 miesiącu mleko mamy jest już nie wystarczające
Oraz Hugowe kupy (dzisiaj było ich ze 5-6) zmieniły nagle "zapach" i czuć od nich praktycznie tym samym, co od moich rotawirusowych biegunek.
jeżeli zaczyna się wprowadzać pokarmy wcześniej to dziecko lepiej je, chętniej próbuje nowe smaki ale bez przegięcia bo termin 6 mc właśnie tym wcześniejszym jest.Chodzi o to że znam mamy ,które karmiły ponad dwa lata i pierś była głównym pokarmem dziecka a nie dodatkiem , bo nie chciało się jej wprowadzać, bo było jej wygodnie i ona lubi karmić. Dziecko teraz nie chce nic jeść a co zje to alergia...
A jak sutka wypluje to z sutka sika mocno,
a macie gdzies w pobliżu labolatorium a najlepiej sanepid,bo zrobia na miejscu badanie
Pierworodna miała wcześnie rozszerzaną dietę, bo wracałam do pracy - miała niewiele ponad 5 miesięcy. Młodsza była w 100% blw, bo zostałam z nią dłużej
Moja Krysia też już w 5 m-cu zaczęła poznawać kaszki i warzywka, bo ja wracałam do pracy.
Zostaję z nim w domu dłużej.