Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Myślę, że bardziej jej chodziło o to, że są mamy, które nie skupiały się na rozszerzeniu diety dzieci, bo mleko łatwiej podać (czy to cyc czy mm).
Więc jeśli dziecko nie jest przez rodzica zachęcane do innego jedzenia, to w wieku żłobkowym może to być dla niego szok...
Ja znam dziewczynę, której się nie chciało, i syn na każdy posiłek jadł mleko z butli. Miał 2, potem 3 lata. Jak nie mleko to ewentualnie pizza i czekolada. (sami z mężem też się żywili głownie mrożonkami, fast fodem itp.) Teraz ma prawie 5 i nadal jeść nie chce prawie nic.
na moje pytanie co w takim razie z rekomendacją tylko pierś do końca 6 miesiąca skrzywiła się i powiedziała, że w życiu, że jak dziecko nie dostanie odpowiednio wcześnie "spróbować" różnych smaków, to potem chce tylko pierś no i że po 6 miesiącu mleko mamy jest już nie wystarczające.
Sorry, ze sie wcinam
Czy to możliwe że 3-miesięczne dziecko nie najada się z piersi i nie dopomina się o więcej?
Dziewczyny, czy aby nie stracić mleka to musze jesc często?? Czy wystarczy duże ilości wody? Mam mega stresa związanego z rozwodem, nie umiem jesc.
--
Zgadzam się. Ale jeść coś trzeba, Ninka nie zrozumie że obiadu nie ma, bo mamusia z Hugusiem cycowała od rana. Pomijając, że już nie mogę znieść widoku tych mega smutnych oczu kiedy pyta "a pobawisz się ze mną mamunia?"
ja nie mam z tym problemu za to denerwują mnie te kontrole.
Ja zaczynam coraz mocniej rozważać niestety
Chciałam mieć cycozwisa, bardzo.
Pomijając, że już nie mogę znieść widoku tych mega smutnych oczu kiedy pyta "a pobawisz się ze mną mamunia?"
znów sie ludze ze jeszcze kiedyś mi sie uda
Więc chyba cumel będzie musiał być grany
Gdyby ta moja maupa chciała choć raz zassać smoka
Odłożony - nawet mocno śpiąc - po 15 sekundach podnosi alarm i rozpaczliwie macha główką na lewo i prawo.
Tylko jaz drugiej strony się boję, że mi laktacja siądzie etc