Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Niby wg położnych przystawiam Małą dobrze chociaż może czasami za płytko? Z lewą piersią w której mam więcej mleka i lepszy przepływ jest już lepiej, prawą pierś,w której mam ranę /załatwiłam się tak jednym nieprawidłowym karmieniem w pośpiechu/, mam jeszcze bolesną bo co jakiś czas odnawia mi się ta rana, w sensie nie może całkowicie się zasklepić, w tej prawej piesi też mam mało mleka bo Lila nie może się z niej najeść. smaruję brodawki maścią palmers bo taką mi mąż kupił i niestety chyba za rzadko wietrzę piersią.
Też miałam tydzień temu przez 2 dni temperaturę od piersi i brałam nurofen i przeszło.
Treść doklejona: 12.04.15 18:56
Dziewczyny, korzystała któraś z Was z muszli laktacyjnych? bo zastanawiam się nad kupnem.
mam taki problem,że syn nie chce spać w dzień sam Czy też zasypiac.
Zasypia tylko przy cycu, po czym przekładany do łóżeczka, wózka itp budzi się jak poparzony. Je co 1,5h-2h i nie są to pełne karmienia .. nie chce spać bez cyca, smoczka nie toleruje w ogóle, moje piersi traktuje jak smoczek, tylko żeby chwilę possać i śpi dalej.
Jest to uciążliwe bo nic nie mogę zrobić A jego płacz mi łamie serce i tak chyba zapedzilam się sama..Czy myślicie,że to jest czas na to aby pokazać różnicę mdzy piersią ,spaniem i uspakajaniem? Czy ustalić pory karmienia mniej więcej ? Bardzo proszę o rady
Kropelki z Wit c
w nocy je juz rzadziej i tu pojawia sie "problem" bo mnie zaczyna bolec piers, normalnie pelna jest strasznie, przeciez nie bede wybudzac Igi zeby jadla..co ja mamrobic w takiej sytuacji ? przeczekac ?
Dzisiaj odruchowo z bólu krzyknęłam to zaś dziad podkówkę na buzi wyrysował i tak się rozdarł, że klękajcie narody !
[dżisas pytania jak przy pierwszym dziecku zadaję....
Teo, ja swojemu mowilam "boli" i zabieralam cycka.
Powiem Ci, że dziąsłami chyba bardziej boli niż zębami
ale chyba tak jak u Ciebie to wyglądało
Lekarka mi mowila ze to pewnie tak szybko bo s szybko przybiera.
[dżisas pytania jak przy pierwszym dziecku zadaję....]
może go głodzę, a on ten głód znosi z uśmiechem?
Teo ile trwal ten kryzys u Was tym razem? Tak jak piszą 2-3 dni?
Dzis wypelnialam te ankiete o laktacji i zdalam sobie sprawe, ze w rubrykach o otrzymanym wsparciu moglam wpisac tylko to forum