Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Co do wycieków z drugiej to ja podstawiam butelkę i mi tak mniej więcej 40-60 ml nakapie
jakie ta nowa seria ma opakowania?
. Na 3 jest lew. Te duże op. wychodzą fajnie cenowo, bo za 3 - 134 szt. 49zł Staramy się kupować w dużych kartonach i robić zapas. o godzinie 9 miałam już 5 pieluchę założoną (2 w nocy). Chusteczki kupujemy z rossmanna zwłaszcza jak są w 4-pakach. Pampersy ich są takie grube i mam wrażenie, że latem będzie się tyłek odparzał więc u nas odpada.
jeszcze długo posiłek stały nie powinien zastępować karmienia mlekiem, to ma być w drugim półroczu życia tylko uzupełnienie i urozmaicenie. Więc karmienie o 12, o 12:15 obiad, o 15 karmienie, o 15:15 drugie danie albo podwieczorek, o 18 karmienie i 18:15 kasza (normalna, nie błyskawiczna)
jagodalg84: co oznacza ten skrót?
BLW? Baby Led Weaning - a spolszczone - Bobas Lubi Wybór. Pogooglaj sobie - jest to świetna metoda rozszerzania diety niemowlętom.
--
ze gdy raz P podał mm jak mnie nie było
], że Misio nie chwyci się butelki i MM ?

A nie tygrys aby ? :)
na zwierzętach się nie znam
W temacie : mnie zszokował ten artykuł .
Ale jedna buteleczka ?
a je niewiele, wczoraj np. 7 razy w ciągu doby, i krótko - już schodzi do 15-20 minut. Pompa z niej
MAdzia a nie bałaś się [a w zasadzie Piter, bo to on został na czatach ], że Misio nie chwyci się butelki i MM ?